Konya'da kaybolan kadın evinden 52 km uzaklıkta bulundu!

Konya'da dün akşam saat 22.30'da evinden ayrıldıktan sonra Hadim İlçesi Beyreli Mahallesi'nde kaybolan 30 yaşındaki kadın, evinden sabah saat 05.00'te evinden 52 km uzaklıkta bulundu.
Konya'da kaybolan kadın evinden 52 km uzaklıkta bulundu!

AFAD ekipleri, Konya'da kaybolan kadını buldu. Dün akşam saat 22.30'da evinden ayrıldıktan sonra Hadim İlçesi Beyreli Mahallesi'nde kaybolan 30 yaşındaki kadın, evinden sabah saat 05.00'te evinden 52 km uzaklıkta bulundu.

konya-kaybolan-kadin-4.jpg

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Dün akşam saat 22.30'da evinden ayrılan sonrasında ise Hadim ilçesi Beyreli Mahallesinde kaybolan Ş. G. İsimli 30 yaşındaki bayan vatandaş evinden 52 km uzaklıkta AFAD Konya ekiplerinin yoğun arama çalışmaları sayesinde bulunmuş ve ailesine teslim edilmiştir. Jandarma ile ortak hareke eden AFAD Konya ekibi sabaha karşı Sarıveliler Mahallesinde şahsa ulaşarak çok geniş bir coğrafyada tecrübeleri sayesinde şahsı ailesine kavuşturarak mutluluklarına ortak olmuşlardır. İz sürmede tecrübelerini ortaya koyan AFAD Konya ekibi başarılı çalışmalarından sonra görev yerlerine dönüş yapmışlardır..." ifadelerine yer verildi.

konya-kaybolan-kadin-3.jpg