Konya'da kayıp olarak aranıyordu, bulundu! Katili en yakını çıktı, bakın nasıl öldürmüş!

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç'ın (35) eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.
Konya'da kayıp olarak aranıyordu, bulundu! Katili en yakını çıktı, bakın nasıl öldürmüş!

Konya'nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç'ın (35) eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Tayfur Kılıç, eşini öldürüp, cesedini uçurumdan attığını itiraf etti.

Konya'da kayıp olarak aranıyordu, bulundu! Katili kocası çıktı, bakın nasıl öldürmüş!

Akşehir ilçesinde 6 Temmuz'da kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç için eşi Tayfur Kılıç polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı çalışmada, Kılıç'ın izine rastlanmadı. Bedriye Kılıç bulunamayınca aileler, bir televizyon programına katıldı. Yayındaki çelişkili ifadeleri ve suçlamaları reddeden Tayfur Kılıç, dün program dönüşü memleketi Akşehir'e giderken, Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı.

Konya'da kayıp olarak aranıyordu, bulundu! Katili kocası çıktı, bakın nasıl öldürmüş!

Emniyete götürülen Tayfur Kılıç sorgusunda, "Eşimin telefonuna sürekli mesajlar geliyordu. Kıskançlık nedeniyle kavga ettik. Evde eşimi boğarak öldürdüm. Sonra cesedini otomobile taşıyıp, Akşehir- Isparta kara yolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attım" dediği öğrenildi.

Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Tayfur Kılıç, basın mensuplarının, "Neden öldürdünüz?" sorusuna "Namus meselesi" diye cevap verdi.

oldurdugu-karisinin-cesedini-attigi-yeri-gosterdi-001.jpg

Yer gösterme yaptırıldı

Daha sonra polis eşliğinde Akşehir’e getirilen Tayfur K. karısını öldürdükten sonra attığını belirttiği uçurumda yer göstermesi yaparak, savcıya olay anını anlattı.

oldurdugu-karisinin-cesedini-attigi-yeri-gosterdi.jpg

Akşehir Antalya yolu Cankurtaran Mahallesi yakınlarındaki uçurumda polis ekipleri de dron yardımıyla Bedriye Kılıç’ın cesedini aradı. Ayrıca olay yerine AKUT ve dağcılık ekipleri de gelerek uçurumdan aşağıya inip ceset arama çalışmalarına başladı.

oldurdugu-karisinin-cesedini-attigi-yeri-gosterdi-002.jpg

Sinir krizi geçirdi

Olay yerine gelen Bedriye Kılıç’ın abisi Muhammet Er de olay yerine gelip, sinir krizi geçirdi. Tayfur K. yer göstermenin tamamlanmasının ardından polis aracı ile karakola götürüldü.
Dağcılık ekipleri ve dron yardımı ile Bedriye Kılıç’ın cesedini arama çalışmaları sürüyor.

Etiketler :