Konya'da kuluçkaya yatan tavuğun altından öyle bir şey çıktı ki...

Narkotik ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yapılan operasyonlarla kilolarca uyuşturucu maddeleri sokağa ulaşmadan ele geçiriliyor. Türk Polisinin uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığı zehir tacirlerinin korkusunu gözler önüne seriyor. Zehir tacirleri uyuşturucuyu gizleyebilmek ve sevkiyatını yapabilmek için akıl almaz yöntemlere başvuruyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri Meram İlçesi Kalfalar Mahallesi Ermenek Sokak’taki bir ikamete operasyon düzenledi.

İkamette bulunan kümeste arama yapan ekipler hayrete düşüren bir olayla karşılaştı. Kuluçkaya yatan bir tavuktan şüphelenen polis ekipleri tavuğu olduğu yerden kaldırdı. Yumurta olması gereken yerden poşetler dolusu metamfetamin maddesi çıktı.

İkametteki detaylı aramasına devam eden polis ekipleri 824 gram metamfetamin maddesi, 38 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait boş şarjör ve 11 bin 100 TL suç unsuru para ele geçirdi.

uyusturucu-1.jpg

"Hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçlarından adli işlem başlatılan S.H. ve C.H. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

uyusturucu-2.jpg

SELÇUKLU VE KARATAY İLÇELERİNDE OPERASYON

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Selçuklu ve Karatay ilçelerinde yürüttüğü çalışmalarda da zehir tacirleri yakayı ele verdi. Selçuklu İlçesi Beyşehir Caddesi’nde 2 şahısta ve şahıslara ait araçta yapılan aramada 219 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karatay İlçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yürütülen çalışmada da 1.214 gram eroin maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu hap ve suç geliri para ele geçirildi.

5 GÖZALTI

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri ile Narkotik ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmada bir miktar metamfetamin ve eroin maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili işlem başlatılan 5 şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

uyusturucu-3.jpg

Konya'da kuluçkaya yatan tavuğun altından öyle bir şey çıktı ki...

Konya'da kuluçkaya yatan tavuğun altından öyle bir şey çıktı ki...

Etiketler :