Konya'da kurtarma aracıyla bariyer arasında kalan araç sürücüsünün dramatik ölümü

Konya'da feci kaza... Afyonkarahisar istikametinden Akşehir istikametine seyir halinde olan M.A. idaresindeki 42 APY 421 plakalı araba yüklü kurtarıcı, aynı yöndeki Murat Yardım (45) yönetimindeki 42 U 9563 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kurtarıcı ile bariyer arasında sıkışarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.
Konya'da kurtarma aracıyla bariyer arasında kalan araç sürücüsünün dramatik ölümü

Kaza, Konya'nın Akşehir ilçesi Yeniköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar istikametinden Akşehir istikametine seyir halinde olan M.A. idaresindeki 42 APY 421 plakalı araba yüklü kurtarıcı, aynı yöndeki Murat Yardım (45) yönetimindeki 42 U 9563 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Konya’da feci kaza! Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Çarpmanın şiddetiyle kurtarıcı ile bariyer arasında kalarak sıkışan otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü Murat Yardım ile eşi D.Y. yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve ambulans sevk edildi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ AKŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan otomobil sürücüsü Murat Yardım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavisi hastanede devam eden sürücünün eşinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası kurtarıcı sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’da feci kaza! Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Etiketler :