Konya'da motosiklet hırsızlarına operasyon! 9 gözaltı

Konya’da polis ekipleri motosiklet hırsızlarına göz açtırmıyor. Yaşanan hırsızlık olaylarına yönelik yapılan detaylı çalışmalar kapsamında yüzlerce kamera izleyen ekipler, 9 ayrı motosiklet hırsızlığı olayını gerçekleştiren 9 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, gerçekleşen Faili Meçhul olayların çözümlenmesi ve şüphelilerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Faili meçhul olayları aydınlatmak için gece gündüz çalışan ekipler izledikleri yüzlerce güvenlik kamerasıyla, 9 ayrı motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığını gerçekleştiren 9 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şahısların öncelikle tespit ettikleri motosikletleri bir süre gözlemledikleri ve sonrasında demir makasıyla kilidini keserek birçok motosikleti bu şekilde çaldığı tespit edildi.

Polis ekiplerince yakalanan M.M. (25) 7 suç kaydı, M.S. (21), A.T. (29) 13 suç kaydı, M.S. (31) 7 suç kaydı, M.F.(18) 14 suç kaydı, A.H. (21) 4 suç kaydı, M.H. (34) 2 suç kaydı, A.A.(18), A.N.(18) 5 suç kaydı olan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyete götürülen şahıslar hakkında adli işlem başlatılirken ele geçirilen motosikletler sahiplerine teslim edildi.

KONYA HABER

Etiketler :