Konya'da onbinlerin merakla beklediği yer kapılarını açtı

Konya'nın Karatay Belediyesi tarafından kentte kazandırılan Karatay Lavanta Bahçesi ve Karatay Mevlana Gül Bahçesi kapılarını bugün itibarıyla ziyaretçilerine açtı.
Konya'da onbinlerin merakla beklediği yer kapılarını açtı

Konya'da Karatay Belediyesin tarafından 2019 yılında Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde oluşturduğu Karatay Lavanta Bahçesi ve Karatay Mevlana Gül Bahçesi bugün kapılarını açtı

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar bahçeye akın etti. Vatandaşların hoş vakit geçirmesini sağlamak, alternatif tarım ürünlerini artırmak ve arazileri daha verimli değerlendirmek amacıyla oluşturulan Karatay Lavanta Bahçesi'nin bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

karatay-lavanta-bahcesi-003.jpg

Geçtiğimiz yıl on binlerce kişinin ziyaret ettiği ve unutulmaz zamanların yaşandığı bahçede evlilik teklifi yapanlardan nişan veya düğün fotoğrafı çektirmek isteyen genç çiftlere; amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarından anı ölümsüzleştirmek isteyen on binlerce vatandaşlara, Konya'ya gelecek yerli-yabancı turistlere kadar bir çok kişinin uğrak noktası olması bekleniyor.

karatay-lavanta-bahcesi-004.jpg

Ziyaretçiler Karatay Büfe, seyir terasları, yürüyüş yolları ve bahçenin daha birçok noktasında da keyifli vakitler geçirecek. Aynı zamanda vatandaşlar; dondurmadan, gazoza kadar Lavantadan üretilen birçok ürünün tadına bakma imkanı da bulacak.

karatay-lavanta-bahcesi-005.jpg

BAŞKAN İLK KARELERİ PAYLAŞTI

Karatay Mevlana Gül Bahçesi'nden ilk kareler Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflarda vatandaşların ilgisi gözlemlendi.

Etiketler :