Konya'da operasyonda 75 kişi yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, aralarında firari hükümlülerin de bulunduğu 75 kişi gözaltına alındı.
Konya'da operasyonda 75 kişi yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün kkent merkezinde yaptığı operasyonlarda çeşitli suçlardan toplamda 105 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 75 kişi yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların Huzur ve Güven ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri için özveriyle çalışarak suçlulara göz açtırmıyor.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda kasten yaralama, hırsızlık, silahla tehdit, yağma ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş toplamda 105 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 75 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

KESİNLEŞMİŞ 105 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN 27 ŞAHIS TUTUKLANDI

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 75 şahıstan 27’si cezaevine gönderilirken 48 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere adli mercilere sevk edildi.

Kaynak:

Etiketler :