Konya’da organizasyondan konsere, kongreden etkinliğe her şey burada! Ziyaretçi sayısıyla rekor kırdı

Yoğun bir yılı geride bıraktıklarını belirten Selçuklu Kongre Merkezi Satış Pazarlama ve Operasyon Müdürü Sercan Durur, 2023 yılında 2 milyon 664 bin 483 misafiri ağırlamanın gururu içerisinde olduklarını ifade etti.
Konya’da organizasyondan konsere, kongreden etkinliğe her şey burada! Ziyaretçi sayısıyla rekor kırdı

Gerçekleştirilen Kongreler, Fuarlar, Festivaller, Sergiler, Konserler, Tiyatrolar ve birbirinden zengin etkinliklerle Konya’nın Kültür, Sanat ve Sosyal hayatına katkı sağladıklarını belirten Selçuklu Kongre Merkezi Satış Pazarlama ve Operasyon Müdürü Sercan Durur, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi ile Selçuklu Kongre Merkezi’nin neredeyse tüm yıl boyunca faaliyette olduğunun altını çizdi.

1.jpg2024 yılının da Anadolu’nun Dünya’ya Açılan Kapısı SKM’de aynı heyecan ve azimle, dolu dolu geçmesi için deneyimli yönetim kadrosu ve profesyonel ekibi ile yoğun çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti.

1-sercan-durur.jpeg
Sercan Durur

ŞEHRİN SOSYO-KÜLTÜREL HAYATINA KATKI SAĞLANDI

2023 yılında gerçekleştirilen UCLG Dünya Belediyeler Birliği, Kitap Günleri, Savunma Sanayi Zirvesi, GİV gibi büyük etkinliklerle otellerin doluluk oranlarına, şehrin ekonomisine büyük katkı sağlandığını belirten Selçuklu Kongre Merkezi Satış Pazarlama ve Operasyon Müdürü Sercan Durur, diğer taraftan Şivlilik, Anne Çocuk Festivali gibi kültürel içeriklerle de şehrin sosyo-kültürel hayatına ciddi katkı sağlandığı bilgisini aktardı.

4.jpg

2024 YILINDA DA ÖNEMLİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Dönem dönem Ankara, İstanbul, Antalya gibi şehirlere ziyaretler gerçekleştirerek; birçok acenta , organizatör ve firmalara ulaşarak Konya’ya daha fazla iş çekmeye çalıştıklarını belirten Durur, 2024 yılında da önemli etkinliklere ev sahipliği yapacaklarını bildirdi.

a-2.jpg

Sosyal medya hesaplarının takipçi sayılarının 150 bine yaklaştığını belirten Sercan Durur, tüm duyurular için selcuklukongremerkezi sosyal medya hesaplarının ve bildirimlerden anında haberdar olmak için scckonya.com web sitelerinin takip edilebileceğini söyledi.

a-1.jpg

Yeni yılın daha fazla etkinliğe, bilime, sanata ve kültürel faaliyetlere vesile olmasını dileyen Durur, etkinliklere katılan çocuk, genç, kadın, erkek tüm misafirlerin heyecan ve mutluluğuna ortak olmanın en büyük motivasyonları olduğunu dile getirdi.

a-3.jpg

5.jpg

Etiketler :