Konya’da Orweld Fabrikası’nın açılışını bakan yaptı!

Konya’da Orweld Gazaltı Kaynak Telleri Fabrikası’nın açılışı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Konya’da Orweld Fabrikası’nın açılışını bakan yaptı!

Sanayinin gelişimi ile beraber kaynak tüketim malzemeleri ihtiyacına cevap vermek üzere MIG/MAG ve TIG Telleri, Özlü Teller, Tozaltı Tozları ve Tellerini üretim amacıyla UNORMAK kuruluşu olarak, kaynak telleriyle hizmete açılan Orweld başarılara imza atmaya devam ediyor. Bugün ise yeni fabrikasını Konya’ya kazandırdı.

konyada-orweld-fabrikasinin-acilisini-bakan-yapti.jpg

‘YENİ BAŞARILARA HAZIRLANIYORUZ’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye olarak önemli bir iddia sahibiyiz. Pek çok alamda önemli atılımlar gerçekleştirdik. Yeni başarılara hazırlanıyoruz.

konyada-orweld-fabrikasinin-acilisini-bakan-yapti-002.jpg

Yeni sanayi tesisleriyle Türkiye Yüzyılına kararlılıkla devam edeceğiz. Hızlı üretim yapan kapasitesiyle bu tesis, kaynak tellerini yerli imkanlarla ulaşmamızı sağlayacak. Bizler sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılı büyüke trendini sürdüreceğiz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz tesiste emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

konyada-orweld-fabrikasinin-acilisini-bakan-yapti-003.jpg

‘ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Üretimde Konya’nın önemli bir yeri olduğunu söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya çok büyük bir sanayi şehri. Organize Sanayi bölgemizde üretim yapan tüm firmalarımızı tebrik ediyorum. Konya yine çok güzel bir şekilde üretmeye devam edecek. Bizler de bu alanda ciddi çalışmalar yürüyoruz. Hep birlikte Konya için çalışıyoruz. Böyle bir güzel yatırım için açılışını gerçekleştirdiğimiz Orweld’in hayırlı olmasını diliyorum.”

konyada-orweld-fabrikasinin-acilisini-bakan-yapti-001.jpg

‘YALNIZ BIRAKMAYAN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM,

Orweld Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Oral ise şöyle konuştu; “2025 yılına kadar ürün yelpazemizi genişletmek istiyoruz. Amacımız üretim yapmak kadar hedefimiz pazar araştırmalarımıza göre %50 ihracata dayalı çalışmak istiyoruz. Bugün burada bizleri gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sebebi ile yalnız bırakmayan Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır Bey’e, çok değerli protokol üyelerimize ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.”

konyada-orweld-fabrikasinin-acilisini-bakan-yapti-005.jpg

konyada-orweld-fabrikasinin-acilisini-bakan-yapti-004.jpg

 Muhabir
Etiketler :