Konya’da Ramazan Pidesinin fiyatı belli oldu; diğer illerden farklı fiyattan satılacak

Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala sofraların vazgeçilmezi Ramazan Pidesinin de Konya’daki satış fiyatı belli oldu. Konya Fırıncıları Odasından yapılan açıklamada, “Fırıncı esnafı her zaman vatanının ve milletinin yanındadır” denildi.
Konya’da Ramazan Pidesinin fiyatı belli oldu; diğer illerden farklı fiyattan satılacak

23 Mart Perşembe günü başlayacak Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi Ramazan Pidesinin satış fiyatı belli oldu. 300 gramlık Ramazan Pidesi birçok ilde 10 liradan satılacağı belli olurken Konya’da ise bu rakam indirimli olarak belirlendi.

Konya’da 300 gram Ramazan Pidesinin fiyatı 8 lira olarak belirlendi.

RAMAZAN PİDESİNDE İNDİRİM

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honca yaptığı açıklamada, “06.10.2022 tarihinde güncellenerek uygulamaya konulan Azami Ekmek Fiyat tarifesinin 11. sırasında olan Tırnaklı Pide Satışı 300 gram 10,00 TL olarak belirlenmiştir. Ancak günün şartlarını göz önünde tutan Vefakar Cefakar Değerli Fırıncı Esnafı Ramazan ayı süresince diğer İllerde pide fiyatlarının 10,00TL veya üzerinde olmasına rağmen İlimizde 300 gram tırnaklı pidenin Ramazan ayı süresince satışı 8,00 TL den satılmasına Fırıncı kardeşlerimiz gönül birliği ile karar verilmiştir kamuoyu önünde fırıncı esnafımıza bu duyarlı vakur hareketlerinden dolayı kutluyor teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere fırıncı esnafı deprem bölgesinde anında ve her zaman orada olmuşlar ellerinden geleni Allah’ın izniyle yapmışlardır şükürler olsun ki Türkiye ve Devletimiz güçlüdür her zaman olduğu gibi Asrın Felaketinden de hep birlikte beraber kalkacağız inşallah. Depremde vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı dileriz yaralılarımıza acil şifalar dileriz depremzede kardeşlerimize Allah güç kuvvet sabır versin, Milletimize geçmiş olsun rabbim milletimize bizlere tekrarından bu tür acıları yaşatmasın inşallah” dedi.

konya-ekmek-pide-fiyatlari.jpg

KONYA HABER

Etiketler :