Konya’da reklam panoları esnafın hizmetinde

Konya Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs döneminde işletmelere katkı sunmak için şehrin billboardlarında tanıtım desteği başlattı.
Konya’da reklam panoları esnafın hizmetinde

Konya Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs döneminde işletmelere katkı sunmak için şehrin billboardlarında tanıtım desteği başlattı. Esnaf destek paketlerinden sonra şimdi de gel-al ve paket servis yapan işletmelere tanıtım desteği sağladıklarını ifade eden Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin billboardlarının 690 esnafın hizmetine sunulduğunu belitti.

Esnaf destek paketlerinden sonra şimdi de gel-al ve paket servis yapan işletmelere tanıtım desteği sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs döneminde işletmelere katkı sunmak için Türkiye’ye örnek olacak bir proje başlattı. Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin reklam billboardlarını 690 esnafın hizmetine sundu. Reklam panolarına esnafın reklamlarını billboardlara yerleştirdiklerini açıklayan Başkanı Başkan Uğur İbrahim Altay, sosyal medyadan da açıklama yayınladı.

ugur-ibrahim-altay-019.jpg

"İŞLETMELERİMİZE TANITIM DESTEĞİ SAĞLIYORUZ."

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medyadan şu ifadelerini kullandı: "Belediyecilikte Konya modeline güzel bir örnek daha. Esnaf destek paketlerimizden sonra şimdi de gel-al ve paket servis yapan işletmelerimize tanıtım desteği sağlıyoruz. Şehrimizin billboardları 690 esnafımızın hizmetinde, devamı da olacak. Zorlu süreci birlikte atlatacağız."

konya-reklam-panosu-1.jpg

“ESNAFIMIZA DESTEK VER KONYA KAZANSIN”

Esnafa verdiği destekten dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Konya Büyükşehir Belediyemizle farkındalık çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün itibariyle 690 bilboardta paket servis yapan esnaflarımızla ilgili farkındalık çalışmasını başlatmış olduk. Tüm esnafımızın yayınlarına yer verinceye kadar sürecek olan bu çalışmadan dolayı Konya Büyükşehir Belediyemize, çok değerli Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a şükranlarımızı sunar, esnafımıza bol bereketli hayırlı işler dileriz. Lütfen alışverişlerimizi ve paket servislerimizi esnafımızdan yapalım” ifadelerini kullandı.

muharrem-karabacak-006.jpg

UYGULAMA ESNAFI DA MUTLU ETTİ

Bilboardlarda reklamlarına yer verilen Konya esnafı da uygulamayı sevinçle karşıladı. Konya esnafı, desteklerinden dolayı Başkan Altay ve Başkan Karabacak’a teşekkür etti. Esnaflardan Mustafa Uysal, “İki başkan düşünün, esnafına sahip çıkan, esnafına katkıda bulunan. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak başkanlarımız 690 Bilboardta paket servis yapan esnaflarımızla ilgili farkındalık çalışmasını başlatmışlardır. Bu güzel uygulama takdire şayandır. Emeği geçenlerin yüreğine, ellerine sağlık” dedi. Yine esnaflardan Fatma Doğaner de, “Uğur İbrahim Altay başkanımdan ve Muharrem Karabacak başkanımdan Allah razı olsun.

konya-reklam-panosu-2.jpg

Esnafımıza destek ver Konya kazansın” diyerek mutluluğunu ifade etti. Biboardlarda reklamı yer alan iki esnaf Oğuz Kaya ve Musa Zıpır da bu destek nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak’a teşekkür ettiler.

SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ

konya-reklam-panosu-3.jpgkonya-reklam-panosu-4.jpgkonya-reklam-panosu-5.jpg