Konya'da şehir magandası havaya ateş açtı

Konya'nın Akşehir ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meskun mahalde havaya rastgele ateş açıldığı ihbarı üzerine durdurulan araçta bulunan kişi yanında bulunan ruhsatsız tabanca, tüfek ve mermilere el konulduktan serbest bırakıldı.
Konya'da şehir magandası havaya ateş açtı

Akşehir'de İstasyon Mahallesi'nde meskun mahalde havaya rastgele ateş açıldığı ihbarı üzerine durdurulan araçta bulunan kişi yanında bulunan ruhsatsız tabanca, tüfek ve mermilere el konulduktan serbest bırakıldı.

İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bir araçtan havaya rastgele ateş edildiği yönünde yapılan ihbarı değerlendiren Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ateş eden kişiyi İstasyon Caddesi üzerinde aracıyla dolaşırken durdurdu.

TABANCA, TÜFEK VE MERMİLERE EL KONULDU

Gözaltına alınan şüpheli K.T.'nin üstünde ve aracında yapılan aramada, 1 ruhsatsız tabanca, 1 tabanca şarjörü, 5 tabanca mermisi, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 50 av fişeği ele geçirildi.

Hakkında, "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" suçundan işlem yapılan şüpheli K.T, yanındaki tabanca, tüfek ve mermilere el konulduktan sonra serbest bırakıldı.

KONYA HABER

Etiketler :