Konya'da sulama sorunları konuşuldu

DSİ Konya Bölge Müdürlüğü Konya Ovası sulama projelerini tamamlarken yeni dönemde de yapılacak olan projelerin de planlamasını yapıyor.
Konya'da sulama sorunları konuşuldu

Son olarak DSİ Konya Bölge Müdürlüğü yetkilileri Çavuşçugöl Muhtarlarıyla buluşarak istişare yaptı. DSİ Bölge Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede, “Bölge Müdür Yardımcımız Muhittin Özyalvaç, İşletme ve Bakım Şube Müdürü Ergül Yıldırım, 41.Şube Müdürü Fatih Peker, Çavuşçugöl Sulama Birliği Başkanı Ejder Demir ve teknik personellerle birlikte ile Çavuşçugöl Sulama Birlik Başkanlığı Atlantı İşletme sahasında yer alan muhtarlarıyla 2022 sulama sezonu değerlendirdi. 2023 yılında karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu” denildi.

sulama-sorunlari-1.jpg

DSİ Konya Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç, İşletme ve Bakım Şube Müdürü Ergül Yıldırım, KOS Şube Müdürü Vekili Ali Arıaslan, Çumra Sulama Birliği Başkanı Sayın Orhan Kaya, Çumra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatih Demirci ve teknik personelle birlikte Çumra Apa Sulaması sahasında yer alan muhtarlarla 2022 sulama sezonu değerlendirildi. Toplantıda devam eden KOP Projesi hakkında yapılan çalışmalar ve gelinen noktalarda bilgi verildi ve 2023 yılı sulama sezonu hakkında istişarede bulunuldu. •SELÇUK ÖZKAN

Etiketler :