Konya’da toplam 91 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 8 firari yakalandı

Konya Emniyeti çeşitli suçlardan aranması olan, toplam 91 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 firari şahsı yakaladı.
Konya’da toplam 91 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 8 firari yakalandı

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirlilği ekipleri yürüttüğü araştırmalar sonucunda kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık ve yağma gibi suçlardan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan 8 firari şahsı yakaladı.

Hırsızlık, dolandırıcılık gibi 23 suç kaydından 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.M. isimli şahsın ikametinin olmadığını ve sürekli adres değiştirerek kaçtığını belirleyen ekipler şahsın peşine düştü. Yoğun araştırmalar sonunda tespit edilen şahıs saklandığı Meram İlçesi Kozağaç Mahallesi’ndeki bir ikametten kaçmaya çalışırken yakalandı.

Yine dolandırıcılık, tehdit gibi suçlardan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. isimli şahıs ekiplerin takibi sonunda Meram İlçesi Bahçeşehir Mahallesi’ndeki bir semt pazarında çalıştığı esnada kıskıvrak yakalandı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı operasyonlar neticesinde yakalanan, haklarında toplam 91 yıl hapis cezası bulunan E.M., M.K., V.A., D.Y., İ.A., M.A., Ö.B., S.E. isimli 8 firari şahıs cezaevine gönderildi.