Konya'da ücretsiz kurslar başlıyor! Sertifika alıp iş sahibi olabilirsiniz! İşte başvuru tarihleri...

Konya'da ücretsiz eğitim veren KOMEK'in bahar dönemi kayıtları yüz yüze ve uzaktan eğitim seçenekleri ile 17 Ocak’ta başlıyor. Kayıtlar komek.org.tr adresinden online olarak alınacak.
Konya'da ücretsiz kurslar başlıyor! Sertifika alıp iş sahibi olabilirsiniz! İşte başvuru tarihleri...

Konya'da ücretsiz kurs olarak bilinen KOMEK'te yeni dönem kayıtları ne zaman olacağı sorgulanıyor...

KOMEK'te hangi kurslar var, KOMEK başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) bahar dönemi kayıtları 17 Ocak-30 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Dersler ise 13 Şubat - 11 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

KOMEK bugüne kadar 544 farklı branşta 1 milyondan fazla kursiyere eğitim verdi.

KOMEK KAYIT BAŞVURU

Konya merkez ve ilçelerde 73 kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren KOMEK ve ASEM’de yeni dönem kayıtları 17 Ocak-30 Ocak tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılabiliyor.

komek-toplanti-001.jpg

KOMEK & ASEM Bahar Dönemi Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezi bünyesinde açılacak bahar dönemi hazırlık toplantısı 11 Ocak tarihinde gerçekleştirildi. Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kaleli ve kurs merkezi yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, bahar dönemi eğitim öğretim yılı hazırlıkları üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda yeni dönemde daha verimli ve farklı branşların açılması, kayıt işlemleri, kurs tanımlamaları, bina hazırlıkları ve otomasyon konuları hakkında görüşmeler yapıldı. Aynı zamanda uzun yıllar emekleri ve öz verili çalışmaları ile eğitim kalitemizi artırarak katkıda bulunan emekli olan eğitmenlerimize hediye taktim edildi.

komek-ve-asemde-kayit-zamani-1.jpg

KUZEM EĞİTİMLERE DEVAM EDECEK

KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM) dersleri bu dönem de dolu dolu geçmesi bekleniyor. Kişisel gelişim, el sanatları, bilişim teknolojileri, yabancı diller ve daha birçok alanda eğitimlere devam eden KUZEM, her dönem kurslarına yenilerini katarak daha fazla insana ulaşmayı ve KOMEK kurslarından Konya başta olmak üzere ülkemizdeki tüm vatandaşların faydalanmasını sağlıyor.

KUZEM, 2022-2023 Güz döneminde 14 farklı alan, 95 branşta eğitimlerine başlayarak 141 grupta eğitim veriyor.

GÜZ DÖNEMİNDE YENİ BRANŞLAR

KOMEK, her kayıt döneminde birbirinden farklı branşlar ve etkinliklerle eğitimlerine devam ederken güz döneminde; “Kumaş Abajur Yapımı Kursu”, “Parçalardan Bütüne Kırkyama Kursu”, “Meyve Ağaçlarında Budama Kursu”, “Meyve Bahçelerinde Gübreleme Kursu”, “Adab-ı Muaşeret”, “3D Yazıcı Operatörlüğü”, “Ana Dilde İletişim”, “Animasyon Hazırlama”, “Arı Sütü Üretimi ve Ana Arı Yetiştiriciliği/Arıcılık”, “Cenaze Hizmetleri”, “Dijital Fotoğrafçılık”, “İlk Yardım Kursu”, “Mantar Yetiştiriciliği”, “Uygulamalı Tiyatro”, “Sürü Yönetimi Görevlisi” gibi yeni eğitimler eklenmişti.

komek-ve-asemde-kayit-zamani-4.jpg

KOMEK'TE HANGİ KURSLAR VAR?

Mesleki eğitimler ile birlikte kursiyerlere sağlıklı bir yaşam da sunan KOMEK, spor salonlarında; step-aerobik-zumba derslerinin yanında diyetisyen hizmetleri ile sağlık konusunda da destek veriyor. Ayrıca havuz, sauna ve buhar odaları da kayıt yaptıran kursiyerlerin istifadesine sunuluyor. Her dönem eğitimlere yenilik ve güncellik katarak bir birinden farklı branşlarla güz döneminde de hizmet verecek olan KOMEK; “Bilgisayarlı Baskı Desen Tasarımı”, “Çocuklarla ve Ergenlerle İletişim Sağlama”, “EFT Duygusal Özgürleşme Eğitimi”, “İşitme Engelliler İçin Kadın İlmihali”, “Kardeş Kıskançlığı ve Uyumu”, “Kumaş Abajur Yapma”, “Mindfulness Öz Şefkat ve Farkındalık Eğitimi”, “Nallıhan İğne Oyası”, “Pişmaniye Yapımı”, “Proteus ile Elektronik Devre Tasarımı” gibi farklı branşlarda eğitim alanı planlandı.

KOMEK kursları ile ilgili daha fazla içeriğe www.komek.org.tr adreslerinden ulaşılabiliyor.

komek1.jpg

Etiketler :