Konya’da ulaşıma yüzde 50 indirim müjdesi! Başkan Altay açıkladı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Başkan Altay, Konya’daki taşra mahallelerde ulaşıma yüzde 50 indirim yapılacağının müjdesini verdi.
Konya’da ulaşıma yüzde 50 indirim müjdesi! Başkan Altay açıkladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyeciliğin örneklerini ve yeni dönem projelerini paylaştığı; "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programını gerçekleştirdi.

‘KONYA DÜNYADA PARLAYAN BİR YILDIZ OLDU’


Başkan Altay, sözlerine şu şekilde başladı; “Konya sadece coğrafyamızda değil, yüreğimizde de iz bırakan bir şehir. Konya’ya olan sevgimizi anlatacak ne bir söz, ne de bir kelime var. Göreve geldiğimiz ilk günden beri kendimize bir hedef koyduk. Yaptığımız her çalışmayla bu hedefe adım adım ulaştık. Hizmet, gayret, samimiyet düsturuyla vatandaşlarımızın hayatını iyileştirmek içim uğraştık. Her bir Konyalının sesine kulak verdik. Konya’ya olan sevgim ve aşkım hiç azalmadı. Konya, sadece Türkiye’de değil, dünyada da parlayan bir yıldız oldu.”

whatsapp-gorsel-2024-02-26-saat-20-30-57-32e3773f.jpg

‘ULAŞIMA YÜZDE 50 İNDİRİM’


Altay, sözlerine şu şekilde devam etti; “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’deki en ucuz ulaşımı sağlayan şehiriz. Şehir içi ulaşım dışında bizim vatandaşlarımızdan aldığımız tek şikayet taşra ulaşım fiyatlarıydı. Bu yüzden 1 Mart’tan itibaren taşra ulaşımında yüzde 50 indirim uygulayarak büyük bir hizmet vermiş olacağız.”

 Muhabir
Etiketler :