Konya'da üretiyorlar, sektörlerinde Türkiye'nin en kapsamlı hizmetini veriyorlar!

Konya'da 30 yılı aşkın süredir hizmet veren YAN-SAN Yangın Söndürme ve Güvenlik Sistemleri firması, yangın ve yaşam güvenliğine maksimum ve sürdürülebilir çözümler sunuyor. Birçok sektör için hizmet verdiklerini söyleyen Şirket Yetkilisi Merve Çağlayan, "Türkiye’nin en kapsamlı yangın söndürme ve güvenlik ekipmanları üreten tek dolum firmasıyız" ifadelerini kullandı.
Konya'da üretiyorlar, sektörlerinde Türkiye'nin en kapsamlı hizmetini veriyorlar!

Firmaları hakkında bilgi veren Şirket Yetkilisi Merve Çağlayan, “1994 yılında Metin Çağlayan tarafından kurulan YAN-SAN Yangın Söndürme ve Güvenlik Sistemleri firmamız yangından korunum ve söndürme sistemleri ile itfaiye ekipmanları alanında hizmet veriyor. 15 uzman çalışanımız ile 1.000 metrekare kapalı üretim tesisimizde, gelişmiş makine parkuru ile yangın söndürme cihazların satış, dolum bakım ve periyodik kontrollerini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

yansan-yangin-konya-1.jpg

BİRÇOK SEKTÖRE İÇİN HİZMET VERİYORLAR

Çok sayıda sektöre hitap ettiklerini kaydeden Merve Çağlayan, "Konusunda uzman personel kadromuz ile ulusal ve uluslararası arenada enerji, petrokimya, bilişim, lojistik, inşaat, savunma endüstrileri başta olmak üzere otel, otoyol, tünel, toplu taşıma, konut, iş, okul ve alışveriş merkezleri ve kamu kuruluşlarının yangın güvenlik sistemleri danışmanlığı, projelendirilmesi, uygulama ve sistemlerin periyodik ya da isteğe bağlı teknik servis, bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştiriyoruz." dedi.

yansan-yangin-konya-2.jpg

YANGIN SEKTÖRÜNDE LİDER KURULUŞ

Merve Çağlayan, “Yangın sektöründe birçok ürün kategorisi ile lider kuruluş olmayı başaran Yan-San Yangın Söndürme ve Güvenlik Sistemleri firmamız, Konya ve İç Anadolu bölgemiz başta olmak üzere diğer bölgelere de hizmet veriyor” şeklinde konuştu.

merve-caglayan-yansan-yangin.jpg

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLISI

Firmalarının sektörlerinde Türkiye'de en kapsamlı hizmeti sunduğunu dile getiren Merve Çağlayan, "YAN-SAN, yangın ve yaşam güvenliğine maksimum ve sürdürülebilir çözümler sunan, Türkiye’nin en kapsamlı yangın söndürme ve güvenlik ekipmanları üreten tek dolum firması olarak dikkat çekiyor. Kalitemizi ve hizmet anlayışımızı her geçen yıl geliştirerek devam ettireceğiz." dedi.

yansan-yangin-konya-5-haber.jpg

KONYA TARIM FUARINDA YOĞUN İLGİ

Konya'da 5-9 Mart tarihleri arasında düzenlenen tarım fuarına katılım sağladıklarını ve stantlarının yoğun ilgi gördüğünü belirten Merve Çağlayan, "Konya'mızda her sene düzenli olarak gerçekleştirilen tarım fuarına bu yıl da ilgi hayli yoğun oldu. Geçen yıl 250 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan fuarımıza bu sene 400 binin üzerinde misafir bekliyoruz. İlk günden itibaren ziyaretçi sayısı artarak devam eden bu fuarda müşterilerimizle birebir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Markamıza olan ilgiden de gayet mutluyuz." diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

yansan-yangin-konya-3.jpg

yansan-yangin-konya-4.jpg

Etiketler :