Konya’da yağış olmayınca satışları durdu

Kış aylarına gelinmesiyle birlikte alışverişte yaşanan yoğunluk, kışlık ayakkabılarla devam ediyor. Konyalılar sıkı sıkı giyinirken ayakkabılarına da dikkat ediyor. Su geçirmeyen ve sıcak tutan ayakkabılar tercih ediliyor. Kışın bot, çizme ve postal tercih ediliyor. Raflarda değişik tarz ve modellerde bulunan ayakkabılar alıcılarını bekliyor.
Konya’da yağış olmayınca satışları durdu

Ayakkabıcı Fatih Tatlıdil, “Kışlık ayakkabılarda en çok botlar tercih ediliyor. Tabi şuan havalar yağışlı olmadığı için spor ayakkabılar da tercih ediliyor. Kışlık ayakkabılar su geçirmemesi için genelde deri ve süet oluyor. Konyalılar en çok postal tercih ediyor. Topuklu botların da normal botlara göre az olsa da kendine göre alıcısı var. Kış geldi fakat yağışlar hala başlamadı bu nedenle de çok fazla kışlık satışımız olmuyor." dedi.

konyada-yagis-olmayinca-ayakkabi-satislari-durdu.jpg

Ucuz ayakkabının adresi ‘Meşhur Ayakkabıcı’

Tatlıdil, “Kış aylarının gelmesiyle birlikte raflarına değişik model ve tasarımlı ayakkabıları doldurduğunu ifade eden Tatlıdil, Bizim fiyatlarımız her zaman ekonomik. Satışlarımızı ucuz, spot olarak gerçekleştiriyoruz. Dışarıda 1.000 TL‘ye satılan ayakkabı bizde 600 TL. Marka botlar 1.100-1.200 lira iken biz 600 TL ye satıyoruz. Ürünlerimiz İstanbul’dan gelir bizde spot olarak satarız. Şuanda en düşük bot fiyatı 250 TL en yüksek ise 650 TL. Yerimizi bilenler almayacak olsa bile gezerler çünkü illaki kendine uygun ve ucuz ayakkabıya denk gelirler." ifadelerini kullandı.

konyada-yagis-olmayinca-ayakkabi-satislari-durdu-001.jpg

Tatlıdil, “Şimdiki ayakkabılar eskisi gibi değil gayet kaliteli. Hiçbir müşterimizden şikâyet almadık. Olsa da bu oran %1’dir. Bu da genellikle kişinin kullanımından kaynaklı oluyor. Konya halkı bu kadar ucuz ayakkabı bulamaz çünkü İstanbul’dan ucuza geliyor bizde ucuza satıyoruz. Diğer mağazalar bir ayakkabıdan 100-200 TL kâr eder bizde o kadar fazla olmuyor. “ diye kaliteli ve ucuza sattıklarını belirtti.

konyada-yagis-olmayinca-ayakkabi-satislari-durdu-002.jpg

Tatlıdil, “Fiyatlarımız şuan uygun ama dükkân fiyatlarına gelen zam illaki fiyatlarımıza yansıyacaktır. Bu yüzden ihtiyacı olan Konyalılara bir an önce kışlık alışverişlerini yapmalarını öneriyorum. Yerimiz PTT arkası ‘Meşhur Ayakkabıcı’. Ayakkabı ihtiyacı olan, iyi ve kaliteli ayakkabı almak isteyen Konyalıları mağazamıza bekleriz. “diyerek Konyalıların memnun kalacağını söyledi.

konyada-yagis-olmayinca-ayakkabi-satislari-durdu-003.jpg

Etiketler :