Konya’da yarın trafik duracak! Bu yollar kapalı

Konya’da 28 Ekim Cumartesi günü (yarın) yapılacak olan program sebebiyle bazı yollar kapalı olacak. İşte kapalı olacak yollar!
Konya’da yarın trafik duracak! Bu yollar kapalı

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Cumartesi (yarın) saat 13:00’da Anıt’tan Panorama Müzesi Otoparkı’na kadar gerçekleştirilecek olan bisiklet sürüşü nedeniyle yollar kapalı olacak.

UYARI GELDİ

Konya AKOM’dan yapılacak açıklamada şu sözlere yer verildi; “Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Anıt’tan Panorama Müzesi Otoparkı’na kadar bisiklet sürüşü gerçekleştirilecektir. Programa Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından davet edilen öğrenciler, öğretmenler ile Konya’da bisiklet konusunda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve topluluklardan temsilciler katılacaktır. Bisiklet sürüşü esnasında güzergâh üzerinde sürüş güvenliğini sağlama adına kısa süreli yol kapamaları olacaktır. Güzergâh: Atatürk Anıtı, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Mevlana Caddesi, Aslanlı Kışla Caddesi ve Panorama Müzesi Otoparkı

f9bynqdwkaaqfxw.jpeg

 Muhabir
Etiketler :