Konya'da zehir tacirinin uyuşturucuyu gizlediği yer hayrete düşürdü

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarıyla mücadelesine devam ediyor. Polisin kıskacından bunalan zehir tacirleri uyuşturucuyu gizleyebilmek için yeni yöntemler denese de yakalanmaktan kurtulamıyor. Narkotik polisinin Konya’da gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda zehrin bulunduğu yer herkesi şaşkına çevirdi.

Konya’da Narkotik ekipleri sokak satıcıları ve zehir tacirlerine yönelik yürüttüğü saha çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi’nde bir ikamete kargo ile uyuşturucu geleceği bilgisine ulaştı.

POLİS SUÇÜSTÜ YAPTI, UYUŞTURUCU TERLİĞİN İÇİNDEN ÇIKTI!

Polis ekipleri bilgi üzerine hızla ikametin bulunduğu adrese yöneldi. Polis ikamet adresine ulaşır ulaşmaz şüpheli bir kadın şahsın kuryeden kargoyu teslim aldığını tespit etti. Şüphelinin S.Ü. isimli şahıs olduğunu tespit eden ekiplerin dikkatini kargo içerisindeki terlikler çekti. Terliği açan polis, araya sıkıştırılmış ve yapıştırılarak gizlenmiş vaziyette 30 gram kokain ele geçirdi.

terlikte-uyusturucu-konya.jpg

İKAMETTE YAPILAN ARAMADA DA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kargoyla gelen terlik içerisinde kokain çıkması üzerine aramayı genişleten polis ekipleri şüphelinin ikametinde de arama gerçekleştirdi. İkamette yapılan aramada bir miktar daha kokain ve sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.

Polis, suçüstü yakalanan S.Ü isimli şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem başlattı.

Etiketler :