Konya'da zehir tacirlerine darbe üstüne darbe! 6 tutuklama

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarıyla gerçekleştirdiği mücadele kapsamında Konya’da birbiri ardına operasyonlara imza atarken zehir tacirlerine geçit vermiyor. Narkotik ekipleri yüklü miktarda uyuşturucunun Konya’ya gelmek üzere yola çıktığı bilgisi üzerine harekete geçti. Kentin birçok noktasında teyakkuzda olan polis ekipleri zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladı.

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri adeta zehir taciri avına çıktı. Uyuşturucu ve uyuşturucu satıcılarıyla verdiği kararlı mücadeleyi her gün daha üst noktaya taşıyan Narkotik Şube, Konya’da önemli bir operasyona daha imza attı.

TEMİZLİK DEVAM EDİYOR! OPERASYONLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Şehir dışından Konya’ya yapıldığı tespit edilen uyuşturucu sevkiyatının peşine düşen polis, Karatay ilçesinde şüphelendiği bir otomobili durdurdu. Ekipler araç içerisinde yaklaşık 5 bin adet ecstasy olarak tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirdi. Bir de pompalı tüfeğin çıktığı araçtaki Ekrem Şenel ve Nevzat Celepçi isimli şahıslar gözaltına alındı.

Narkotik ekipleri bu kez Ereğli Yolu’nda uyuşturucu madde taşıyabileceğinden şüphelenilen bir panelvan aracı durdurdu. Araçta arama yapan ekipler yaklaşık 9 kilogram eroin ele geçirdi.

POLİSTEN ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Narkotik ekiplerinin Meram ilçesi Ateşbaz Veli Mahallesi’nde yürüttüğü saha çalışmalarında da polisin dikkatinden kaçmayan şüpheli bir otomobil durduruldu. Bu otomobil içerisinden de yaklaşık 5 bin adet ecstasy uyuşturucu hapın yanı sıra yaklaşık 500 gram skunk maddesi ele geçirildi. Araç içerisindeki Hakan Kasap, Ümmü Nur Kırgız ve Ayşegül Acar ekipler tarafından gözaltına alınırken şahısların üzerinden 1 adet tabanca ve 7 adet tabanca fişeği ile 32 bin lira suçtan elde edildiği belirlenen para çıktı.

Zehir tacirlerinin adliyeye sevki sırasında muhabirlere “kardeşim beni neden çekiyorsunuz, ben uyuşturucu satmadım hemşerim” diyerek tepki gösteren Burhan Kaya’nın Hocacihan Mahallesindeki evinde ve otomobilinde yapılan aramada satışa hazır 6 parça halinde 40 gram Esrar Maddesi, çok sayıda uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR

Gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan Ekrem Şenel, Nevzat Celepçi, Hakan Kasap, Ümmü Nur Kırgız, Ayşegül Acar ve Burhan Kaya sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KONYA HABER

Etiketler :