Konya'daki asker eğlencesinde pompalı tüfek ele geçirildi

Vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz görevi başında olan Konya polisi, düğün ve asker eğlencelerini silahla gölgelemeye çalışan şahıslara karşı da teyakkuzda.
Konya'daki asker eğlencesinde pompalı tüfek ele geçirildi

Geçtiğimiz günlerde Çorum’daki bir düğünde maganda kurşunuyla genç bir canı hayattan koparan olayın benzerinin Konya’da da yaşanmaması için harekete geçen emniyet güçleri,gittikleri adreste adeta gözlerine inanamadı.

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmayla Hadimi Mahallesi ile Bahçeşehir Mahallesi’ndeki iki ayrı adreste düzenlenen asker eğlencesinin kana bulanmasını önledi.

konyadaki-asker-eglencesinde-pompali-cikti.jpg

ASKER EĞLENCESİNDEN POMPALI TÜFEK ÇIKTI

Ekipler çalışmaları neticesinde gittikleri, Hadimi mahallesi İlhak Sokak üzerindeki asker eğlencesinden 1 adet kurusıkı tabanca ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirirken bir diğer adres olan Bahçeşehir Mahallesi Fidanbaşı Sokak üzerindeki asker eğlencesinden ise 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Her iki adresteki eğlenceden ele geçirilen 2 pompalı tüfek ile 1 ruhsatsız ve 1 kurusıkı tabanca ekipler tarafından, Lalebahçe Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edilirken, konuyla ilgili olarak 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bu kapsamda Konya Emniyeti vatandaşa uyarıda bulunarak “Sizin Eğlenceniz Başka İnsanların Acısı Olmasın. Düğün ve Asker Eğlencelerini Cenaze Evine Çevirmeyelim” dedi.

KONYA HABER

Etiketler :