Konya'daki başkanlardan 'geçmiş olsun' mesajı

Adana'nın Kozan ilçesinde bu sabah saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem oldu. Depremde can kaybı yaşanmadı. Konya'daki belediye başkanları da yaşanan depremle ilgili geçmiş olsun mesajı yayımladılar.
Konya'daki başkanlardan 'geçmiş olsun' mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Twitter hesabından 5.5 büyüklüğündeki Adana depremi için yaptığı açıklamada, “Adana Kozan’da meydana gelen depremi hisseden ve Kemer’de orman yangınında tahliye edilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İtfaiye ve AKOM ekiplerimiz olası destek talebine karşı teyakkuz halinde. Allah, afetten muhafaza etsin.” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise “Geçmiş olsun Adana. Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Adana/Kozan merkezli depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbi’m beterinden korusun, bir daha yaşatmasın.”

Etiketler :