Konya’daki bu restoranda müşteriler tek ücretle sınırsız hamsi yiyor!

Konya’da işletmeler kampanya yapmaya devam ediyor. Sille’de bulunan Sille Konak Restaurant & Cafe’de son kampanyasıyla yoğun ilgi görüyor. Bünyelerinde bulunan onlarca çeşit yemekte farklı kampanyalar yaptıklarını belirten işletme sahiplerinden Mustafa Danışan hamside ise tek ücretle sınırsız yeme imkanı sunduklarını dile getirdi.
Konya’daki bu restoranda müşteriler tek ücretle sınırsız hamsi yiyor!

Konya Sille’de bulunan Sille Konak Restaurant & Cafe, yerli ve yabancı müşterilerin tercihi oluyor. Birçok ürün hizmeti sağlayan restoranda fırsatlar da bitmiyor. Veli Büyükkoyuncu, Murat Gül ve Mustafa Danışan ortaklığında yürütülen işletme, büyük ilgi görüyor. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Mustafa Danışan, restorandan şu şekilde bahsetti; Restoranımız 2001’den beri aktif. Sille’de ilk açık büfe kahvaltı hizmeti yapan bir mekanız. Zaman zaman farklı yemekler ekledik. Son zamanlarda ekonomik sıkıntılardan dolayı kampanya yapmaya başladık. Kampanyamıza ilk olarak ızgarayla başladık. Daha sonra balıkla ve etliekmekle devam ettik.

sille-konak-restoran-1.jpg

‘AÇIK BÜFEDE 350 ÇEŞİT’

Kahvaltı fiyatları ve içeriğinden bahseden Danışan, “2 çeşit kahvaltımız mevcut. Cumartesi ve Pazar günleri açık büfe, hafta içi ise serpme kahvaltı imkanımız bulunuyor. Serpme kahvaltımızda 50 çeşit ürün ve sınırsız fırsatımız var. Çay ve kahvemiz ikram. 40’ı soğuk, 10’u sıcak ürünlerdir. Açık büfede ise yaklaşık 350 çeşit yiyecek var. Konya’da hiçbir yerde olmayan karpuz, biber, yaban mersini, patlıcan, kabak gibi reçel çeşitlerimiz var. Kişi başı ücreti ise 225 lira.” dedi.

yeni-fotograf.jpg

‘ETLİEKMEK 8 MEZE VE SÜTLAÇLA 60 LİRA’

Konya’ya ait tüm yöresel yemeklerin bulunduğunu vurgulayan Danışan, “Restoranımızda Konya’nın yöresel yemekleri var. Tirit, ekmek salması, furun kebabı, bamya çorbası, yayla çorbası, arabaşı çorbası, sarma, su böreği, höşmerim, irmik helvası gibi lokasyona uygun bütün yemekler mevcut. Ay başında etliekmekte kampanya oluşturduk. Etliekmeğimizin yanında 8 çeşit meze ve sütlaç ikram ediyoruz. Fiyatı ise 60 lira.” diye aktardı.

sille-konak-restoran-3.jpg

‘HAMSİ TAVA 175 LİRAYA SINIRSIZ’

Balık ürünlerindeki kampanyalardan bahseden Danışan, “Balık yemeklerini menümüze yeni ekledik. Güveç, ızgara ve tavada olmak üzere 3 çeşit balığımız var. Güveçte ve ızgarada yapılan alabalık, tavada hamsi tava yapılıyor. Hamsi tavamız tamamen sınırsız. Misafirlerimiz yiyebildikleri kadar yiyorlar. 250 gramla başlıyoruz. İstenilen kadar takviye ediliyor. 3 balıkta da fiyat 175 lira. Balığın öncesinde balkabağı çorbası süt ile servis ediliyor. Farklı bir çorba. 10 çeşit yeşillik ikramımız var. Ardından da helva tatlımız ikramdır.” şeklinde konuştu.

sille-konak-restoran-6.jpg

‘NEREDEYSE BİR MÜZE’

Restoranın aynı zamanda bir müze olduğunu dile getiren Danışan, “Restoranımız yapısıyla da dikkat çekiyor. 1520 yıllarında papazın eviymiş. İçeride bulunan birçok eşya da ondan kalma. Rumlara ait bir yermiş. Yurt dışından da çok fazla müşterimiz geliyor. Aynı zamanda Emine Erdoğan, Deniz Baykal, Bedia Akartürk, Ahmet Mümtaz Taylan gibi birçok ünlü de restoranımızı ziyaret etti. Restoranın yanında burası neredeyse bir müze. Hem açık hem kapalı alanımız var. Yaz döneminde aynı anda 500-600 kişiyi misafir edebilecek kapasitemiz var. İlgi çok büyük. Bu hafta tamamen doluyuz. Birçok grup gelecek. İnsanlara hizmet edebilmek için her türlü kampanyayı sunduk.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

sille-konak-restoran-4.jpg

sille-konak-restoran-9.jpg

sille-konak-restoran-10.jpg

yeni-fotograf-2.jpg

sille-konak-restoran-11.jpg

sille-konak-restoran-6.jpg

sille-konak-restoran-2.jpg

Etiketler :