Konya'daki bu yola dikkat (3 Mayıs 2023 yol bülteni)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Konya'daki bu yola dikkat (3 Mayıs 2023 yol bülteni)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Çevre Yolu Batı-Karacabey kavşakları 33-35. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir istikametinde sol ve orta şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım tek şeritten devam ediyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolu, 28-29. kilometrelerindeki (Selçuk-Ortaklar bölgesi) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla bugün 13.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Sürücüler alternatif güzergah olarak Selçuk-Kuşadası-Söke-Ortaklar yoluna yönlendirilecek.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 24-28. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kırıkkale-Kırşehir istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Tekirdağ-İstanbul il sınırı-Büyükçekmece yolunun 0-5. kilometrelerindeki üstyapı yenileme ve köprü yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Konya Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11 ve 22-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Adıyaman-Kahta-Nissibi yolunun 4-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan (Beşpınar Mesire Alanı) kontrollü gerçekleştiriliyor.

Alaca-Zile yolunun 5-12. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Bayburt-Erzurum yolunun 2. kilometresindeki heyelan dolayısıyla Maden-Erzurum yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerindeki yaya alt geçidi yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Etiketler :