Konya'daki bu yolda çalışma var!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Konya'daki bu yolda çalışma var!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun D-100 Akyazı-TEM Akyazı kavşakları 1-5. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun İstanbul yönünde bant aktarmasına gidilerek, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Karşıyaka-Bornova-Çanakkale yolunun 0-1. kilometrelerindeki (Çanakkale istikameti) onarım çalışması sebebiyle Karşıyaka dönüş yolu trafiğe kapatıldı. Söz konusu kesimde sürücüler Mustafa Kemal Mahallesi ve Örnekköy-Çanakkale istikametine yönlendiriliyor.

Bergama çevre yolunun 3-11. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 39-42. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

Konya Akşehir-Yunak yolunun 62-67. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Çan-Yenice-Balya yolunun 22-27. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Osmancık-Merzifon yolunun 13-17. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Antalya-Alanya yolunun 78-132. kilometrelerinde asfalt onarım, Kangal-Sincan ayrımı-Divriği yolunun 28-29. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Trabzon-Rize yolunun 9-32. kilometrelerindeki Şana, Falkoz, Yanbolu, Araklı, Karadere ve Çavuşlu köprülerinde derz onarım çalışması dolayısıyla bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Etiketler :