Konya'daki bu yolda çalışma var! Kara yollarında durum (4 Mart 2023)

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Konya'daki bu yolda çalışma var! Kara yollarında durum (4 Mart 2023)

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor. Bu kesimde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Çanakkale-İzmir yolunun 27. kilometresinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü kapatılarak, ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresindeki Aktaş-2 Köprüsü'ndeki onarım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11. ve 22-25. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşaklarında üstyapı ve Kastamonu-Tosya yolunun 30-31. kilometrelerinde Keçidere Köprüsü'nün yapım çalışmaları sebebiyle trafik tek şeritten ve kontrollü devam ediyor.

Elmalı-Finike yolunun 23-25. kilometrelerinde meydana gelen heyelan ve çökme dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Siirt-Eruh yolunun 42-45. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31. kilometrelerinde yapım, Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresindeki üstgeçit onarım çalışması dolayısıyla bu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Etiketler :