Konya’daki okul Türkiye’nin gururu oldu!

Diltaş Eğitim Kurumları, LGS ve YKS sonuçlarını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenledi. Konya’da eğitim alanında öne çıkan kurum, başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Konya’daki okul Türkiye’nin gururu oldu!

Diltaş Eğitim Kurumları, 2025 LGS ve YKS sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Diltaş Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, kurumun akademik başarılarının yanı sıra kültürel bir yapıya dönüştüğünü vurguladı.

diltas-egitim-kurumlari-2.jpg

Ataman, “Kurumumuz sadece bir eğitim öğretim yuvası değil, aynı zamanda bir kültür haline gelmiştir. Bu kültürün en önemli unsuru ailelerimizdir,” ifadelerini kullandı. Başarıda ekip çalışmasının ve toplumsal bilinçle hareket etmenin önemine dikkat çeken Ataman, öğrencilerin elde ettiği sonuçların gurur verici olduğunu belirtti.

diltas-egitim-kurumlari-4.jpg

‘EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZ’

Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, toplantıda gerçekleştirdiği toplantıda şu ifadelere yer verdi; “Kurumumuz sadece bir eğitim öğretim yuvası değil bir kültür haline gelmiştir. Bu kültürün en önemli noktası ailelerimizdir. Çekirdek ailemizi Konya, Türkiye’yi ise geniş ailemiz olarak görüyoruz. Devletimiz ve milletimiz için büyük hayallerimiz var. Ülkemizin herhangi bir şehrinde başarıya ulaşan gençlerimizin yeni beyinler olarak ortaya çıkmasından büyük gurur duyduk.

diltas-egitim-kurumlari-3.jpg

Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Bunun gururunu ve hazzını yaşıyoruz. Başarıyı yalnızca bireysel olarak değerlendirmek doğru değildir. Bu bilinç ile kurumumuzda öğretim gören öğrencilerimizin gelişimi için büyük çaba sarf ediyoruz.

diltas-egitim-kurumlari-1.jpg

Yeniliklerin mimarı olmaya devam ediyoruz. En büyük motivasyonumuz öğrencilerimiz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Her yıl Türkiye dereceleri elde etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.”

Program, dereceye giren öğrencilere plaket taktimi ile sona erdi.

 Muhabir