Konya'daki okulların yüzde 70'inin ihtiyacını tek başına karşılıyor

Konya’daki okulların deterjan ihtiyacının yüzde 70’ini karşıladıklarını söyleyen Mustafa Coşkun, aynı zamanda şehir dışına ve ülke dışına da toptan satış yaptıklarını belirtti. Konya’dan şehir içine, şehir dışına ve yurt dışına ambalaj ve temizlik ürünleri satışı yapılıyor.
Konya'daki okulların yüzde 70'inin ihtiyacını tek başına karşılıyor

Konya Medicana Hastanesi'nin yanında bulunan Clean Ambalaj’da temizlik ve ambalaj ürünlerinin satışını yapan Mustafa Coşkun, restoranların kullandığı sızdırmaz grupları, pet bardak, alüminyum folyo, havlu peçete gibi birçok ürünün hem toptan hem de perakende olarak satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti. Coşkun, perakende satışını yaptıklarının altını çizerek normalde marketlerde olup tanınmış olmayan markalı ürünleri daha uygun fiyata satışını yaptıklarını vurguladı.

konyadaki-okullarin-yuzde-70inin-ihtiyacini-tek-basina-karsiliyor-5.jpg

KONYA'DAKİ OKULLARIN YÜZDE 70'İNE HİZMET VAR

Konya’daki okulların, hastanelerin, karakolların deterjan ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Coşkun, "Biz Konya’daki okulların yüzde 70'ine kadar tüm deterjan ihtiyacını, kendi üretimimiz olan COD-EX markası ile karşılıyoruz. Kesinlikle merdiven altı değil. Fabrikamız var zaten. Ayrıca sadece okullar değil karakollar, özel hastaneler, devlet hastaneleri, büyük siteler ve otellerin tüm temizlik ihtiyaçlarını karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

konyadaki-okullarin-yuzde-70inin-ihtiyacini-tek-basina-karsiliyor-1.jpg

KONYA'DAN KIBRIS, IRAK ve ARABİSTAN'A

Hem şehir dışına hem de yurt dışına satışlarının da olduğuna değinen Coşkun, "Şehir dışına da toptan satışımız bulunuyor. Adana, Hatay, Ankara gibi 3-4 şehre satışımız var. Ülke dışına da Kıbrıs, Irak ve Arabistan ülkelerinden bir kaçına satıyoruz. Buradaki nakliyeler falan hepsi bize ait. Hedefimiz ülke dışına ve şehir dışına daha fazla satış yapmak. Zaten Konya'nın yarısından fazlasına hizmet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Etiketler :