Konya’daki restoran çorba ve suyu ücretsiz verdi, her gün doldu taştı!

Konya’da tantuni ve kokoreç üzerine hizmet veren Sabri’den, bu ramazan ayında da geleneği bozmadı. Her gün iftarda çorba, su ve iftariyelikleri ücretsiz sunan işletme, bu sene de yoğun bir kalabalık ağırladı.
Konya’daki restoran çorba ve suyu ücretsiz verdi, her gün doldu taştı!

Ramazan ayında Konya’nın işletmelerine büyük bir ilgi gösterdiğini dile getiren Sabri’den Tantuni ve Kokoreç Firma Sahibi Sabri Yatağanlı, “Ramazan ayı elhamdülillah gayet verimli geçti. Allah herkese bir sonraki Ramazan’a da kavuşmayı nasip etsin. Yıllardır Ramazan aylarında uyguladığımız sistemi bu sene de devam ettirdik. Tüm misafirlerimize fix menü olmadan, hiç kimseye yemediğini zorla satma durumu olmadan, çorba, su ve iftariyeliğini ikram ederek hizmet ettik. Herkes istediğini yesin, isterse hiçbir şey yemesin sadece çorbasını ve suyunu içtikten sonra doydum desin bugün de bizim misafirimiz olsun, ücret almayalım mantığıyla hareket ettik.” ifadelerini kullandı.

sabriden-haber3.jpeg

‘İLGİ ÇOK YOĞUN OLDU’

Firmalarına ilginin çok yoğun olduğunu belirten Sabri Yatağanlı, “Bu sene de elhamdülillah insanların ilgisi çok yoğundu ve takdir edildi. Günlerimizi dolu dolu geçirdik. Yeri geldi bir gün önceden rezervasyonlarımızı doldurduk. Yeri geldi öğleden sonra rezervasyon almamaya başladık. Bizim için Ramazan çok keyifliydi. Müthiş maneviyat yaşadık. İftar öncesi kapalıydık, iftar saatiyle birlikte hizmet vermeye başladık. İnsanların hep takdirini kazanmaya devam ettik. İstediğimiz sistem de buydu. Ramazan’da israf olmasın, istemedikleri şeyler zorla satılmasın, bunlardan bir kâr elde edilmesin dedik ve bunu devam ettirdik.” dedi.

sabriden-7.jpeg

‘MİSAFİRLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Sabri Yatağanlı, “Bugün biz misafirlerimizin yanında olmazsak yarın bizim yanımızda kimse olmaz. Çünkü misafirlerimizle birlikte hareket etmeye, onlar gibi düşünüp, onlar gibi yiyip içmeye çalışıyoruz. Bugün bizler restorana gittiğimizde istemediğimiz ürünün satılmasını nasıl talep etmezsek biz de buraya gelen misafirlerimizin böyle bir zorunluluğu olmasın istedik.” şeklinde konuştu.

sabriden-1.jpeg

‘BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Sabri’den ailesi olarak büyük bir kitleye hitap ettiklerini vurgulayan Sabri Yatağanlı, “Burada tantuni ve kokoreç yapıyoruz ama yoğunluğa baktığımız zaman yeri geldiğinde 500 kişilik topluluğu ağırladık. Bu da demek oluyor ki biz büyük bir aileyiz. İnsanlar tabelanın ne olduğuna bakmıyor. Önemli olan burada sunduğumuz hizmetin kalitesine ve kurduğumuz standartlara bakıyor. Bu da bizi o kadar mutlu ediyor ki, bir sonraki adımları atarken ne kadar sağlam atacağımızı gösteriyor. Diyoruz ki arkamızda büyük bir aile var. Onlar bizim için her şey. Gösterdikleri ilgiye de layık olmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki bir kereliğine güzel yapmak değil önemli olan sürdürülebilir kaliteyi kovalamaktır.” dedi.

sabriden-5.jpeg

BAYRAMDA DA İLGİ MEMNUN ETTİ

Ramazan’ın ardından bayramda da yoğun ilginin sürdüğünü söyleyen Sabri Yatağanlı, “Bayramda da üç gün hizmet vermeye devam ettik. Bayram boyunca da o kadar güzel bir yoğunluk vardı ki çok memnun kaldık. İnsanlar gelerek Ramazan’da verdiğimiz hizmetten ötürü tekrar geldiklerini ve teşekkür ettiklerini söylediler. Gurur duyduk. Bunu daha önce Konya’ya yapan yok muydu , helal olsun gibi cümleler duyduk. Bunlar da bizim için itici güç oldu. Bütün yorgunluğumuzu üzerimizden aldı. Demek ki biz insanlara doğru bir izlenim verdik. Takdir görmek en değerli şey.” ifadelerini kullandı.

sabriden-2.jpeg

‘ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDİYORUZ’

Her geçen gün üzerine koyarak devam ettiklerini söyleyen Sabri Yatağanlı, “Manifestomuz seviyeyi aynı standartlarda korumak ve üzerine koyarak gitmek. Ramazan sonrasında da her gün öğlen 12 ile gece 2 arasında hizmete devam ediyoruz. Misafirlerimize şunu söylüyoruz ki burası kendi eviniz gibi. Evimize gelen misafirleri nasıl ağırlıyorsak restoranımızda da öyle ağırlıyoruz. Takdir gördüğümüz için de çok keyifli ve mutluyuz. Bu takdire her zaman layık olmak için de elimizden ne geliyorsa yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

sabriden-6.jpeg

Etiketler :