Konya'dan kısa kısa...

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa...
Konya'dan kısa kısa...

Özgün’den Karaman’da inceleme

Meteoroloji 8. Bölge Müdürü Barış Özgün, denetim faaliyetleri kapsamında Karaman Meteoroloji Müdürlüğü’nde ve Karaman Meteoroloji Radarında incelemelerde bulundu.

ozgunden.png

Özgün, Karaman Meteoroloji Müdürlüğü’nde ve Karaman Meteoroloji Radarında yapılan çalışmalar konusunda personelden bilgi aldı.

Bozkır'da öğrencilerden engelli bakımevine ziyaret

Bozkır Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ve akademisyenleri, Zerafet Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan hastaları ziyaret etti. Engelli ve bakıma muhtaç hastalarla tek tek ilgilenen Bozkır MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, merkezle ilgili de bilgi aldı.

bozkirda-ogrencilerden-engelli-bakimevine-ziyaret-2.jpg

Ziyarete eşlik eden Bozkır MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Emin Emre Öztürk, Bozkır MYO olarak akademik başarıya önem verdiklerini belirten Öztürk, "Amacımız ülkemizin geleceğine yön verecek gençler yetiştirmek ve okulumuzun akademik başarısını artırmak. Ancak bunu yaparken ilçemize de faydalı olmak istiyoruz. Geliştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ve imza atacağımız işbirlikleri ile Bozkır'a, Bozkır halkına faydalı olmak istiyoruz." dedi. Öğrenciler, Zerafet Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinin ardından ziyaret ettikleri tahincide Bozkır'ın geleneksel lezzetini tatma imkanı buldu. •AA

Selçuklu Müftülüğü’nden umrecilere seminer

Selçuklu Müftülüğü tarafından organize edilen ve 262 kişinin kayıt yaptırdığı Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Konya 3 Turuyla seyahat edecek olan umrecilere hazırlık semineri düzenlendi.

selcuklu-muftulugunden-umrecilere-seminer.jpg

Selçuklu Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen programda İlçe Müftüsü Bekir Derin ve Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı tarafından Umre ibadeti ve organizasyon hakkında umre yolcularına bilgilendirmeler yapıldı.

Etiketler :