Konya'dan kısa kısa haberler...

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa günün haberlerini sizler için derledik...
Konya'dan kısa kısa haberler...

‘Misafiriniz Var’ Projesi kapsamında ziyaretler sürüyor

Misafiriniz Var projesi kapsamında Konya İl Müftülüğü Vaizi Mehmet Akbulut ve Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Mescidi İmam Hatibi Mehmet Ali Işık, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcıları Dr. Ali Kavaf ve Dr. Mustafa Uysal'ı ziyaret ettiler.

misafiriniz-var-projesi-1.jpg

Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı çalışmaları ve Türkiye Diyanet Vakfının yurt içi, yurt dışı hizmetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Başhekim Yardımcılarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Müftü Öge, kitap bağışında bulundu

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için Adalet Bakanlığı tarafından 2023 yılında “Kitap İyileştirir” sloganıyla başlatılan ve Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca gerçekleştirilen Kitap Bağış Kampanyası açılış törenine katıldı.

muftu-oge-kitap-bagisinda-bulundu-1.jpg

Konya Adliyesinde düzenlenen açılış törenine katılan Müftü Öge, kitap bağışında bulundu.

Türk Diyanet Vakıf-Sen’den Müftü İmamoğlu’na ziyaret

Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şubesi’nden Karatay Müftülüğüne ziyaret. Türk Diyanet Vakıf-Sen Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi ve Başkan Yardımcısı Alim Deniz, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

turk-diyanet-vakif-senden-muftu-imamogluna-ziyaret.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, İğdi ve Deniz’ nezaketlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Etiketler :