Konya'dan kısa kısa haberler

Konya'da neler oluyor? Konya'dan kısa kısa haberler...
Konya'dan kısa kısa haberler

kurban-organizasyonlari-istisare-edildi-2.png

Kurban organizasyonları istişare edildi

Konya İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge başkanlığında, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlara yardımcı olunması amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle 2023 yılı “Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Yürütme Komisyonu” toplantısı Konya TDV Yayınevi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Böge, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

ksoda-meclis-toplantisi-yapildi-2.jpg

KSO’da meclis toplantısı yapıldı

Konya Sanayi Odası’nın Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Memiş Kütükcü’nün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyelerine Odanın aylık faaliyetleri hakkında bilgi veren Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, deprem bölgesine yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Büyükeğen, tüm meclis üyelerine ve Konyalı sanayicilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

cumrada-hizmetler-suruyor.jpg

Çumra’da hizmetler sürüyor

Çumra’da yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Recep Candan, “Okçu mahallemizde derneğimizin, hayırseverlerimizin ve belediyemizin desteği ile yapımı devam eden Kuran Kursu inşaatında son durum. İnşallah en kısa sürede tamamlaması temennisiyle Hayırlı olsun. Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayata geçen hizmetlerle ilçemizin çehresi her geçen gün değişiyor. Hizmet çıtasını yükseltmek için tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

derbentte-elektrik-hatlari-yenilendi-2.jpg

Derbent’te elektrik hatları yenilendi

Derbent’te eskiyen elektrik hatlarını yenileme çalışmaları tamamlandı. Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya ve MEDAŞ işletme Şefi Mehmet Çelik, Camikebir Mahallesinde yapılmakta olan elektrik hat yenileme çalışmalarında incelemelerde bulundular. Başkan Ayten, “Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde eksik olan hiçbir yatırım kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz” açıklamasında bulundu.

Etiketler :