Konya'dan Suriye'ye ilmek ilmek iyilik

Konya'da Suriye için düzenlenen yardım kampanyaları devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde başlatılan 'İlmek İlmek İyilik' projesi kapsamında hazırlanan atkı, bere, eldiven ve montlar Suriye'ye gönderildi.

Konya’da Suriye için düzenlenen yardım kampanyaları devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde başlatılan ‘İlmek İlmek İyilik’ projesi kapsamında hazırlanan atkı, bere, eldiven ve montlar Suriye’ye gönderildi. Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Kadın Kolları tarafından örnek bir projeye daha imza atıldı. İlmek İlmek İyilik projesi kapsamında hazırlanan atkı, bere, eldiven ve montlar Suriye’deki ihtiyaç sahibi çocuklara gönderildi. Atkı, bere, eldiven ve montlar minikleri ısıtacak.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLAR YALNIZ DEĞİL!

TDV Konya Şubesi Kadın Kolları tarafından başlatılan İlmek İlmek İyilik projesi kapsamında, Konya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Kevser Gök ile Kampüs Gençlik Merkezi Koordinatörü Fatma Zehra Doğan öncülüğünde, iyilik atölyelerine katılan üniversiteli öğrencilerin örmüş olduğu atkı, bere, eldivenler ile hayırseverlerin bağışlamış olduğu montlar Suriye’deki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yetkililer tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Projede emeği geçen TDV Konya Şubesi Kadın Kolları üyelerine ve projeye gönül veren üniversiteli gençlerimize teşekkür ederiz. Yardım faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek” denildi. 

konyadan-suriyeye-ilmek-ilmek-iyilik4-1.jpg

konyadan-suriyeye-ilmek-ilmek-iyilik2-1.jpg

konyadan-suriyeye-ilmek-ilmek-iyilik-2.jpg

 

Bakmadan Geçme