Konyalı aileler, gençler dikkat! Yarın kayıtlarda son gün

İyi yetişmiş bir öncü kuşak yetiştirmek adına yola çıkan ve Yazar Yusuf Kaplan'ın Direktörlüğü'nde çalışmalarını sürdüren Medeniyet Tasavvuru Okulu'na yeni dönem başvuruları uzatıldı. Başvurular yarın sona erecek.
Konyalı aileler, gençler dikkat! Yarın kayıtlarda son gün

‘10 YILDA 100 YILIN TOHUMLARINI EKİYORUZ’

Medeniyet Tasavvuru Okulu ailesi olarak 10 yılda 100 yılın tohumlarını ektiklerini vurgulayan Yazar Yusuf Kaplan, “Eğitime kalite, ruh ve kardeşlik ruhu getiren MTO, 4 yıl gibi kısa bir süre içinde ülkemizin önünü açacak. “adam yetiştiren adamları yetiştiren” en parlak okulların ilk sırasındayız. 10 yılda 100 yılın tohumlarını ekiyoruz. Geleceğimizi inşa edecek öncü kuşakları yetiştiriyoruz. 81 vilayette 60 küsûr ülkede aynı anda aklı, kalbi ve ruhu harekete geçiren benzersiz ve leziz bir eğitim modeli geliştiriyoruz. MTO en zor zamanda umut oldu; medeniyet ufkumuzu geliştirecek ve dünyaya sunacak bir umut. 100 Kitap Listesi'nin ilk 20 kitabını okuyan ya da başvurusu kabul edildiğinde okuyacağına dâir söz veren herkesin başvurusu dikkate alınacak.” şeklinde konuştu.

ŞİKAYET ETME, BİR HİKAYE İNŞA ET’

'Şikayet etme, bir hikaye inşa et’ mottosu ile yola çıkan Medeniyet Tasavvuru Okulu'nda yeni dönem başvuruları uzatıldı. Yoğun talep üzerine başvuru tarihini uzattıklarını ve yarın gün sonuna kadar başvuruların yapılabileceğini söyleyen MTO Konya İl Temsilcisi Ramazan Köroğlu, "Yurtdışından ve ülkemizin dört bir tarafından gelen yoğun talep üzerine MTO'da 9-12 Ekim (Pazartesi-Perşembe) günleri boyunca ek başvuru açtık. Ülkemizin ve medeniyet coğrafyamızın önünü açacak parlak öncü kuşakların okulu MTO'ya Medeniyet Tasavvuru Okulu'na 7’den 70’e herkesi bekliyoruz. Başvurmak isteyenler; http://kampus.izu.edu.tr/MTOBasvuru linkinden bizlere ulaşabilir. Sonuçları, 13 Ekim Cuma günü saat 11.30'dan itibaren SMS veya mail yoluyla bildireceğiz. Asistan arkadaşlarımız her aşamada yardımcı olacaklar.” ifadelerini kullandı.

ÖNCÜ KUŞAKLAR YETİŞTİRİLİYOR

Öncü kuşakların burada yetiştiğini dile getiren Ramazan Köroğlu, “Kıymetli mütefekkir, yazar Yusuf Kaplan hocamızın kurucusu olduğu Medeniyet Tasavvuru Okulu, içinde bulunduğumuz 2. Medeniyet krizini anlama, anlamlandırma ve aşma çabasında olan, tarihi sürükleyen aktör rolünden, tarihin sürüklediği bir figüran olma sürecine dur diyen, ilim, irfan, hikmet yolculuğuna çıkacak öncü kuşakları yetiştiren dijital bir nizamiyedir. Ayrıca; üç neslin bir arada bulunduğu, pedagojik tüm putları yıkmış, Hz. Mevlana’nın pergel metaforunda olduğu gibi sabit ayağını İslam medeniyetine basmış, hareketli ayağı ile dünyalara açılmış ekol olma yolunda ilerleyen bir okuldur” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :