Konyalı başkan çileden çıktı; “Bazı insanlar midemi bulandırıyor”

Bir önceki dönem Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada iş çevresine yönelik zehir zemberek sözlerde bulundu.
Konyalı başkan çileden çıktı; “Bazı insanlar midemi bulandırıyor”

Konya’da bir dönem Tabip Odası başkanlığı yapan Dr. Eyüp Çetin, sosyal medyasından yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Çetin açıklamasında birçok kişiye gönderme yaparak, “GEZECEĞİM….

7 yıldır gurur duyarak çalıştığım Konya’mızın güzide sağlık kurumu Akademi Hastanelerinden ayrılmış bulunuyorum. Ne yapacaksın diye soran arkadaşlarıma, gezeceğimi söyledim. Bugüne kadar yönetimdeki arkadaşlarıma verdiğim sözden dolayı ağzımı açmamıştım. Suskunluğum acziyetimden değil, verdiğiniz sözdendi. Artık bağım kalmadı.

Bazı insanlar midemi bulandırıyor. Onlara inat gezeceğim.

Oğlana, geline para biriktirenlere, biriktirirken biraz daha fazla kazanmak için Patronlarına hırsız diye Watsaap şövalyeliği yapıp, sonra orada durmaya devam eden onursuzlara inat gezeceğim….

Kendi yeğenini yanına verdiğimizde dayanamayıp istifa ettirenlere, sonrada bizlerin sekreterlere işinizi düzgün yapın dememizi mobing sayanlara inat gezeceğim.

İslamdan bi haber olup, yazılarına ayet, hadis ekleyerek müslümanları dinden soğutanlara inat gezeceğim…

Benim gezmemi hazmedemeyen hastalıklı beyinlere inat gezeceğim…

Yüzümüze başka, arkamızdan başka konuşan, görünce bir şey yokmuş gibi selam veren iki yüzlü değil prizmatik yüzlü insan müsvettelerine inat gezeceğim…

Karavan benim, memleket benim her bir karışını görmek için GEZECEĞİM…

İyi niyetle çalışan, memleketini seven gerçek insanlara selam olsun…..

 Editör