Konyalı gençler aranıyorsunuz Bu fırsat kaçmaz!

Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Konya Deneyap Teknoloji Atölyesi yeni yeteneklerini arıyor!
Konyalı gençler aranıyorsunuz Bu fırsat kaçmaz!

Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Konya Deneyap Teknoloji Atölyesi, yeni yeteneklerini keşfetmek için gençleri arıyor! Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde, 11 farklı alanda toplamda 36 ay sürecek ücretsiz teknoloji eğitimleri için başvurular başladı.

Başvurular, 4., 5., ve 8. sınıflar ile lise hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri için açık. Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında, 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde gerçekleştirilecek eğitimler için başvuruların son tarihi 25 Mart 2024 olarak belirlendi.

Eğitim-Öğretim yılında 4., 5., 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıflarda öğrenim gören herkes başvuruda bulunabilir.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin öğrenci seçme süreci üç aşamadan oluşuyor. Adaylar, önce E-Sınav'a tabi tutulacaklar. E-Sınavı başarıyla geçen adaylar, Çevrimiçi Eğitim ve Görev Tamamlama aşamasına geçebilecekler. Bu aşamayı da başarıyla tamamlayan adaylar, Uygulama Sınavı'na davet edileceklerdir. Tüm aşamaları başarıyla tamamlayan öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde eğitim alma hakkı kazanacaklar.

Başvuru sürecini takip etmek için adaylar, Kurumsal Yönetim Sistemi (t3kys.com) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

E-Sınavlar, Türkiye genelinde belirlenecek merkezlerde seanslar halinde gerçekleştirilecektir.

Teknolojiyi geliştiren bir Türkiye hedefinde yer almak isteyenler için şimdi başvuru yapma zamanı! Geleceğin Teknoloji Yıldızı olmak için hemen linki tıklayın!

Başvuru için linki TIKLAYIN

 Editör