Konyalı gençler kardeşini ısıtıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Konya Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, ilkokulda eğitim gören minik yürekler için atkı, eldiven ve bere örüyor.
Konyalı gençler kardeşini ısıtıyor

Gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilerek iyilik yapmalarının alışkanlık haline getirmesi amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen Gönüllülük Kulübü/Gençlerin İyilik Ağacı faaliyetleri devam ediyor.

konyali-gencler-kardesini-1.jpeg

Bu kapsamda gönüllü gençler, Konya Gençlik Merkezi tarafından temin edilen örgü ipi, mil ve tığ gibi malzemelerle ördükleri atkı, bere, şapka gibi ürünlerin dağıtımında seferber oldu.

Soğuk kış günlerine inat, hem gönülleri hem de bedenleri ısıtan Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, kısa sürede ördükleri 70 adet ürünü Nakipoğlu ilkokulunda eğitim gören çocuklara armağan etti. Konya Gençlik Merkezi yetkilileri bu tarz faaliyetleri yapmak isteyen, topluma yönelik onlarca gönüllülük projesinde yer almak isteyen gençleri, 'iyilik ağacında bir dal' olabilmeleri için Konya Gençlik Merkezi’ne davet ederek, Gönüllülük Kulübü üyesi olmalarını teklif ediyor.

•EROL ÇİMEN

konyali-gencler-kardesini-2.jpeg

Etiketler :