Konyalı Jhon Wick: Saldırıya uğradık!

SUMUD filosunda yer alan Konyalı Ömer Aslan, 'Uluslararası sularda hukuka aykırı şekilde saldırıya uğradık, geri adım atmayacağız' açıklamasında bulundu.

Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan uluslararası SUMUD filosu, Yunanistan açıklarında İsrail’in müdahalesiyle karşılaştı. Çok sayıda gemiyle iletişim kesilirken filoda yer alan Konyalı Jhon Wick Ömer Aslan, “Uluslararası sularda hukuka aykırı şekilde İsrail güçleri tarafından saldırıya uğradık.” açıklamasıyla bir video paylaştı. 

‘İSRAİL YAPACAĞINI YAPTI’

Ömer Aslan, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi: ''İsrail yapacağını yaptı. İnsanlığa sığar mı? Dronlarla, silahlarla, gemilerle geldiniz. Uluslararası sularda hukuka aykırı bir şekilde bizlere saldırdınız. 

Dünyanın dört bir yanından dili, dini, inancı, kültürü farklı insanlar bir amaç uğruna burada toplandı. İnsanlık, iyilik namına toplandı. Bu insanı hareketten, vicdani güçten çekinmiş ve korkmuş olmalılar ki bu saldırıyı hukuka aykırı şekilde yaptılar.

 Bu şiddetsiz eylemde sonuna kadar istikrarlı şekilde devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Korkmuyoruz. İnanıyoruz. İstikrarlıyız. Cesuruz. Bu eylemi kırmaya geliyoruz. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme