Konyalı kaleci Chelsea radarında

Konya Ereğli'nin en yetenekli kalecilerinden biri olan 2006 doğumlu Soner Güngör, Ereğlinin yıldızı olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Güngör’ü Antalya Belek’te kampa gelen Premier Lig’in dev Kulüplerinden Chelsea ve 1922 Konyaspor deneme idmanlarına aldı.
Konyalı kaleci Chelsea radarında

01.01.2006 doğumlu Soner Güngör, 2014 yılında Antalya'nın Serik ilçesinde faaliyet gösteren Nurettin Öztürk yönetimindeki Trabzonspor futbol okulunda futbol hayatına başladı. Trabzonspor altyapısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Güngör, 2018 yılına kadar Trabzonspor okulunda çalışmalarına devam etti. Çeşitli turnuvalara katılan Genç Sporcu kendi yaş grubunda en iyi kaleci ödülüne de layık görüldü.

konyali-kaleci-chelsea-radarinda-1.jpeg

EREĞLİ’YE BİR YILDIZ GELİYOR

2018 yılında ailesiyle beraber Konya’ya taşınan Güngör, Uğur Nas futbol okulunda kariyerine devam ediyor. Aktif Olarak Ereğli Gençlik Spor'da lisanslı olarak forma giyen genç yetenek, Kaleci Antrenörü Şükrü Türkdal yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Güngör, ligin bitmesiyle birlikte kaleci antrenörünün yönetiminde kendisine verilen programlara uymaya devam ediyor.

konyali-kaleci-chelsea-radarinda-2.jpeg

İNGİLİZ KULUBÜ CHELSEA GENÇ FUTBOLCUYU DENEME İDMANINA ÇIKARDI

Antalya Belek’te kamp yapmaya gelen İngiliz Premier ligi'nin dev kulüplerinden Chelsea ve Konya’nın değerli kulüplerinden 1922 Konyaspor’da deneme idmanlarına katılan Genç yıldız Güngör, hedefleri doğrultusunda kendisini geliştirmeye devam ediyor.

Etiketler :