Konyalı öğrenciler Filistin'e mektup yazıyor

SEDEP Yürütme Kurulu, Orta Okullar ve Liseler Arası “Filistin’e Mektup” Yarışması düzenliyor.
Konyalı öğrenciler Filistin'e mektup yazıyor

Selçuklu Belediyesi, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışma iki kategoride yapılacak.

whatsapp-gorsel-2023-10-31-saat-21-05-43-03f190e5.jpg
İşte yarışma için genel esaslar;

  1. Yazılar “mektup” türünde ve bu türün özelliklerine uygun olarak yazılmalıdır.
  2. Yazılan mektubun daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış olması ve yarışmacının kendi kaleminden çıkmış olması gerekmektedir.
  3. Yazılar “Times New Roman” tipinde ve 12 punto büyüklüğünde word formatında yazılmalı, bir sayfadan az, iki sayfadan çok olmamalıdır.
  4. Okullar kendilerine gelen eserleri bir komisyon ile değerlendirip ön eleme yaptıktan sonra en fazla iki eserle yarışmaya katılabileceklerdir.
  5. Okullardaki komisyonlar tarafından seçilen eserler [email protected] adresine e-posta yoluyla gönderilecektir.
  6. Yarışmaya gönderilecek mektupların bulunduğu e-postada Tablo-1’de yer alan etiket de bulunacaktır. Etiketsiz eserler kabul edilmeyecektir.
  7. Okullarımızdan seçilerek gönderilen eserlerin değerlendirilmesi Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oluşturduğu komisyon tarafından Tablo-2’de belirtilen hususlara göre yapılacaktır.
  8. Okullarımız tarafından seçilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderilecek eserlerin yarışmacısından Tablo-3’te belirtilen “Taahhütname” alınacak ve eserle birlikte taranarak [email protected] adresine gönderilecektir.
  9. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri öğrencinin kendisine teslim edilecektir. Ayrıca okuluna plaket takdim edilecektir.
  10. Gönderilen ve dereceye giren eserlerin basım, dağıtım ve yayım hakkı Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olacaktır.
  11. İlçe Değerlendirme Komisyonunun yaptığı değerlendirme sonucunda oluşan sıralama kesindir. İtirazlar kabul edilmeyecektir.

Etiketler :