Konyalı ünlü burgerciden öğretmen müşterilerine jest

Konyalı burger markası Vav Burger, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmen müşterilerinden ücret almadan ikramda bulundu
Konyalı ünlü burgerciden öğretmen müşterilerine jest

Konya merkezli ünlü hamburger markası Vav Burger, 24 Kasım Öğretmen Günü sebebiyle anlamlı bir kampanyaya imza attı. Firma 7 şubesinin tamamında gün boyu öğretmenlerden ücret almadı. Kampanyadan yararlanan öğretmenler anlamlı davranışlarından dolayı Vav Burger yöneticilerine teşekkür etti.

konyali-unlu-burgerciden-ogretmen-musterilerine-jest-2.jpg

Kampanya hakkında bilgiler veren Vav Burger Firma Sahibi Sami Kamacı, öğretmenlerin toplumun en kıymetli unsurları olduğunun altını çizdi.

Anlamlı bir kampanya düzenleyerek öğretmen müşterilerinden ücret almadıklarını söyleyen Kamacı, “Öğretmenler toplumun her kesimin en üst noktada tuttuğu ortak değerimizdir. Onlar sayesinde bu günlere geldik. Kendilerine vefa adına biz de neler yapabiliriz diye düşündük ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya planladık. Bu özel günde şubelerimize gelen tüm öğretmenlere her istedikleri ücretsiz olarak ikram edildi. Etkinliğimiz ilgi gördü. Duygulananlar oldu. Çok güzel geri dönüşler aldık. Belki küçük bir jest oldu ama onların gönlünü almak bizim için paha biçilemez” dedi. Kamacı, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerinin altını çizdi.

konyali-unlu-burgerciden-ogretmen-musterilerine-jest-4.jpg

7 ŞUBE İLE HİZMET VERİYORUZ

VAV markası hakkında da bilgiler veren Kamacı, “Hikayemiz seçkin damaklara özel, kaliteli ve taze hamburger hazırlama tutkusuyla başladı. Sektörel tecrübelerimizle yenilikçi bakış açısını harmanlayarak oluşturduğumuz Vav Burger’le bir şehir efsanesi olmayı başardık. Profesyonel olarak başladığımız üretim yolculuğunda en iyiyi aramaktan asla vazgeçmedik. Yoğun hammadde araştırması ve lezzet denemeleri sonucunda özel olarak bir araya getirdiğimiz aromalarla ilk homemade burgerimizi misafirlerimizin beğenisine sunduk. Et severlerin kalbini fethetmeyi başardığımız Vav Burger’in ardından Vav Pizza, Vav Wings ve Vav Pattis’le daha geniş kitlelerle tanışmayı hedefliyoruz. Bir hayalle başlayan ev yapımı burger maceramızın somutlaştırdığımız ilk şube açılışımızın üzerinden 7 yıl geçti ve geldiğimiz noktada Konya’da 6, Ankara’da 1 olmak üzere toplam 7 lezzet durağımızla yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.