Konyalı vatandaş TOGG’a kavuştu! Onu gören yol verdi

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’u almaya hak kazanan Konyalı vatandaş Orhan Tekelioğlu deneyimlerini gazetemizle paylaştı. Ankara’dan Konya’ya 400 lira gibi bir elektrik yakıtıyla geldiğini söyleyen Tekelioğlu, yolda gelirken herkesin kendisine yol verdiğini belirtti.
Konyalı vatandaş TOGG’a kavuştu! Onu gören yol verdi

Konyalı Orhan Tekelioğlu, TOGG kurasına müracaat ederek yeni aracının sahibi oldu. Heyecanını ise gazetemizle paylaştı. Tekelioğlu, aracın beklediğinden daha iyi olduğunun vurgusunu yaparak şu ifadelere yer verdi; “İlk kuralara müracaat ettim. 4900’lerde sıramız çıktı. Eşimin adına çıktı. Dün teslim aldım. Beklediğimden çok daha güzel. Bu kadarını beklemiyordum. Konforu, yol tutuşu çok iyi.”

‘650 LİRAYA ŞARJ ETTİM’

Aracın şarjından bahseden Tekelioğlu, “Ankara’dan Konya’ya kadar geldik. Şarj etmekte ilk olarak zorlandık ama müşteri hizmetlerinden yardım alarak çözdük. Anında yardımcı oluyorlar. Ankara’daki Alışveriş Merkezleri’nde yoğun olarak şarj istasyonları var. Konya’daki bazı otellerde de var. 600-650 liraya şarj ettim. Yaklaşık olarak Ankara’dan Konya’ya 400 liraya geldim.” şeklinde konuştu.

whatsapp-gorsel-2023-10-12-saat-13-23-37-414e9207.jpg

HERKES ONA YOL VERİYOR

Vatandaşların TOGG’a ilgi gösterdiklerini dile getiren Tekelioğlu, “Sıfır araç alma düşüncem zaten vardı. Bekleyip yerli aracımıza müracaat etmek istemiştim. Dayımla birlikte başvurduk. Devletimiz için aldık. Avrupa’ya para kazandırmaktan ben rahatsız oluyorum. Yerli kullanmak istedik. Allah nasip etti. Elektriğin gücünü yeni keşfediyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Gelirken herkes bana yol verdi. Hatta bir kişi durdurup, aracı incelemek istedi. Ağlayarak baktı her detaya. Bir vatandaş da kavşakta durup yol verdi ve yerli aracımız önce geçsin diyerek selam verdi.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :