Konyalı yazarın kitabı çıktı! Kitabın özelliğine şaşıracaksınız

Yazar ve Şair Hasan Ukdem’in yeni şiir kitabı yayımlandı. “Bana Bir Şiir Borcun Olsun” adlı kitabın özelliği ise her şiirde “şiir” kelimesinin geçmesi. İşte detaylar…
Konyalı yazarın kitabı çıktı! Kitabın özelliğine şaşıracaksınız

Yazar, şair ve aynı zamanda Yeni Haber Gazetesi Yazarlarından da olan Hasan Ukdem, kitaplarına bir yenisini daha ekledi. “Bana Bir Şiir Borcun Olsun, Şiirli Şiirler” isimli kitap, okurlarıyla buluştu.

img-5815.jpg

‘OKUMAK İNSANI BESLER’

Okumanın önemini vurgulayan Ukdem, “Son 6 yıldır düzenli olarak her yıl bir kitap çıkarmaya çalışıyorum. Bundan sonra da böyle devam edecek. Geçen yılki kitabımda yaşamış olduğum Araplar Mahallesi’nin hikayesini anlatmıştım. Bu yıl esas branşım olan şiire döndüm. Alt başlığı “Şiirli Şiirler”, üst başlığı ise “Bana Bir Şiir Borcun Olsun” isimli kitabı çıkarttım. Kitabın özelliği her şiirde mutlaka şiir kelimesinin geçiyor olması. Şiirli Şiirler isminden kastettiğim buydu. Okumak, insanı besler. Her tülü okumalıyız. Özellikle gençlerimiz, kendilerini yetiştirmeleri için okumaya önem vermeliler.” İfadelerine yer verdi.

konya-kitap-gunleri.jpg

‘KİTAP GÜNLERİ’NDE OLACAĞIM’

Okurlarını Kitap Günleri’ne davet eden Ukdem, “Kitap Günleri’nin ilk gününde saat 17.00’da “Eski mahalle kültürü; Araplar Mahallesi” başlığıyla bir söyleyişim olacak. 10 gün boyunca bana ayrılan stantta okurlarımla buluşacağım. Kitap Günleri’nin organizasyonundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bir hizmet veriliyor. Herkesi bekliyorum. Yalnızca, daha çok yerli yazarlarımıza hitap edecek çalışmalar da bekliyoruz. Derneklere stant verilmemesi konusunda karar alındı. Saygı duyuyorum fakat küçük bir sitem de ediyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

konya-kitap-gunleri-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :