Konyalılar akın akın o şenliğe gidiyor! Dondurma, pamuk şeker, patlamış mısır bedava

Karatay Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi'ne kazandırılan 12 bin metrekarelik Yeşil Kuşak Parkının açılış töreni ve akabinde mahalle şenliği gerçekleştirildi.
Konyalılar akın akın o şenliğe gidiyor! Dondurma, pamuk şeker, patlamış mısır bedava

Yediler Mahallesi’ne Karatay Belediyesi tarafından Yeşil Kuşak Parkı kazandırıldı. Park, 12 bin metrekarelik alanda yer alıyor. Açılışın akabinde mahalle şenliği yüzlerce çocuk ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

konyalilar-akin-akin-o-senlige-gidiyor-dondurma-pamuk-seker-patlamis-misir-bedava.jpg

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Hep birlikte yediler parkımızın açılışını yaptık. Tüm mahallelerimizde yatırımlar ve parklar yapıyoruz. Aynı zamanda açılışlarda çocuklarımızla bir araya gelerek onlarla eğlenmeyi sağlıyoruz. Çeşitli ikramlarımız ile birlikte Karatay’ımızın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Göreve geldikten sonra Karatay'ımızın her köşesinde yeşil alanlardan parklara, sağlık tesislerinden yatırımlarını birçok alanda hizmet üretiyoruz. Parkımız toplam 21 milyon liraya maal oldu.

konyalilar-akin-akin-o-senlige-gidiyor-dondurma-pamuk-seker-patlamis-misir-bedava-001.jpg

Basket sahamız ve oyun gruplarımız burada burada bulunmaktadır. Bir buluşma noktası burası adeta yediler mahallemizin buluşma noktası haline geldi. Durmadan yorulmadan çocuklarımız için gençlerimiz için hemşirelerimiz için yarışmaya üretmeye Karatayımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

konyalilar-akin-akin-o-senlige-gidiyor-dondurma-pamuk-seker-patlamis-misir-bedava-002.jpg

konyalilar-akin-akin-o-senlige-gidiyor-dondurma-pamuk-seker-patlamis-misir-bedava-003.jpg

 Muhabir
Etiketler :