Konyalılar akın etti! Etkinlikler,konserler,hediyeler

Konya İl Müftülüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Meydanı’nda Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi.
Konyalılar akın etti! Etkinlikler,konserler,hediyeler

Konya Kur'an Kursları kapanış programı mehter, mini konser, gösteriler, hadis dinletisi, sürpriz hediyeler, hatim duası etkinlikleriyle devam etti..

img-20230811-wa0054.jpg

Konya İl Müftülüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen programa, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ugur-ibrahim-altay.jpg

"ÇOCUKLARIMIZ ÇOK GÜZEL BİR YAZ GEÇİRDİLER"

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Cami ile hemhal oldular. Tüm çocuklarımıza hayırlı, bereketli bir ömür diliyorum. Tüm yaz boyunca çocuklarımıza gösterdikleri emeklerden dolayı din hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu çocuklar Türkiye’yi çok daha iyi getirecekler. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.” ifadelerine​​​​​ yer verdi.

ali-oge.jpg

‘100 BİNİN ÜZERİNDE ÖĞRENCİMİZ HİZMET ALDI’

Bu yıl Yaz Kur’an Kurslarında 100 binin üzerinde öğrencinin hizmet aldığını ifade eden Konya İl Müftüsü Prof. Dr Ali Öge, “Konya’da Yaz Kuran Kursları kapanışında yapılan bu ilk program. Bu aslında Kur’an’a verdiğimiz değerdir. Çocuklarımıza verdiğimiz değerdir. Kalbimizdeki duygularımızın fiile yansıyışıdır. Konya’mızda bu yıl 100 binin üzerinde öğrencimiz yaz Kur’an Kurslarında hizmet aldı. Hocalarımızı, öğrencilerimizi canı gönülden selamlıyorum. Emeği geçen kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Program, çeşitli etkinliklerle devam etti.

img-20230811-wa0055.jpgimg-20230811-wa0056.jpg

 Muhabir
Etiketler :