Konyalılar böyle kazanıyor! Bakın tercihleri ne oldu

Konya Bedesten Çarşısında hareketlilik sürerken, kuyumcular en çok uğrak yeri oldu. Konyalı hem altına hem de dövize yatırım yapıyor. Kuyumcular ise dövizden çok altına yatırım yapılmasını öneriyor.
Konyalılar böyle kazanıyor! Bakın tercihleri ne oldu

Konya Bedesten Çarşısında hareketlilik sürerken, kuyumcular en çok uğrak yeri oldu. Konyalı hem altına hem de dövize yatırım yapıyor. Kuyumcular ise dövizden çok altına yatırım yapılmasını öneriyor. Kuyumcu Muammer Top, Zümrüt Yeşildereliler Kuyumculuk olarak altın fiyatlarını ve yatırım konusundaki önemli hususları gazetemize anlattı. Altının yükselişinin olası bir durum olduğunu söyleyen kuyumcu Muammer Top, “Altın fiyatları yılbaşından bu yana aşağı yukarı aynı düzeyde gidiyor. Şu anda fazla bir değişim olacağını sanmıyorum. İlerleyen zamanlarda yükselebilir. Satışlarımız gayet iyi Konyalı müşterilerimiz, önceden alışveriş yapanlar tekrar takı değişimi, yatırım, düğün için geliyorlar. Altın her zaman daha güvenli bir yatırım şeklidir. “ifadelerini kullandı.

konyalilarin-tercihi-kuyumcular-8.jpg

‘ALTIN, ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK!’

Top, “Şubat ayı için biraz durgun diyebiliriz ama 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla az da olsa bir hareketlilik var. 14 Şubat için gelenler müşteriler genelde yüzük, bileklik türleri almayı tercih ediyor. Sevgililer günü için değil her zaman hediye alan müşterilerimiz var. Yıllar önce düğün takılarını verdiğimiz müşterilerimiz alyans değişimi için geldiler, kendilerine daha uygun, kullanışlı olan alyans aldılar. İsteyen eşlerini mutlu etmek için hediye alabiliyor. Altından başka saat satışlarımız da nadiren oluyor. Genelde düğün zamanı saat satışı daha çok oluyor. “diyerek bu hediyeleşme sadece sevgililer gününe özel olmamalı, her zaman hediyeleşmek gerekir diye vurguladı.

konyalilarin-tercihi-kuyumcular-4.jpg

‘EN ÇOK YÜZÜK SATILIYOR’

“Şu an en çok yüzük satılmasıyla birlikte küpe, kolye, zincir de satılıyor. Altına gücü yetmeyenler gümüş hediyeler de alıyor. Tabi altına gücü yetenler için daha kârlı bir alışveriş oluyor. Konyalıları altına yatırım yapmaya davet ediyorum. Dolar ve Euro’dan ziyade altın daha fazla kâr yaptırır. Altın her zaman için daha güvenilmesi gereken bir yatırım şeklidir.” diyen Top, “Altın hala rekor kırmaya devam edebilir o yüzden yatırıma geç kalmayalım. Rekorlar kırar ama ne zaman bilemeyiz. Ama şunu söyleyebilirim ki altın altın çağını yaşayacak. “diye dikkat çekti. Top, Zümrüt Yeşildereliler Kuyumculuk olarak Konyalı müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz “ dedi ve fiyatlara değindi; “Gram altın 2057 TL alış, 2060-2065 TL arası satış. Çeyrek altın 3370 TL alış, 3470 TL satış. Yarım altın 6730 TL alış, 7000 TL satış. “

konyalilarin-tercihi-kuyumcular-6.jpg

Etiketler :