Konyalılar kapış kapış aldı! Bakın sebebi neymiş

Geçtiğimiz aralık ve ocak aylarında yetişen kokina ve nergis Konyalıların odak noktası oldu. Her yıl alınan kokinanın bir evde ne kadar uzun süre canlı kalırsa eve o kadar şans ve bereket getireceğine inanılıyor.
Konyalılar kapış kapış aldı! Bakın sebebi neymiş

Her ayda farklı çeşitlerde yetişen çiçeklerin hepsinin bir anlamı oluyor. Her ayın kendine has bir çiçeği oluyor, hem Türkiye’de hem de yurt dışında üretilen birbirinde güzel kokan çiçekler Konya’da alıcılarını bekliyor. Konya’da faaliyet gösteren İnci Çiçek firması sahibi Yavuz İzmir, “Çiçekçiliği ilk günkü aşkla yapıyorum, işimi çok seviyorum. Çiçek kadınlara alındığı gibi erkeklere de alınabilir. Son üç dört yıldan beri erkeklere de çiçek alınıyor.

her-mevsimin-kendine-ozgu-bir-cicegi-var-4.jpg

Erkekler kadınlara karşı düşünceli ve ilgili, kendileri de ilgi bekliyor, kadınlar da düşünceli davranarak küçük sürprizler yapıyor. “dedi. İzmir “Aralık ayının çiçeği kokina, ocak ayının çiçeği ise kokulu nergis ve frezyalar. Eviniz güzel koksun istiyorsanız nergis ve frezya almanızı tavsiye ederim. Çiçeklerin mevsimi olur ve her ay kendine özgü farklı bir çiçek yetişir. Kokina ve nergisin ardından kokulu şebboy, ithal renkli güller, lisyantus en son da şakayık mevsimi başlar“ ifadelerini kullandı.

her-mevsimin-kendine-ozgu-bir-cicegi-var-1.jpg

TÜM ÖZEL GÜNLERDE ÇİÇEK SİPARİŞ ALIYORUZ

Çiçekçilerin de artık internet üzerinden hizmet vermeye başladığını söyleyen İzmir, “Doğum günü, evlilik teklifi, tanışma gibi özel günlerde her zaman müşteriye yardımcı oluyoruz. İnternet üzerinden de sipariş alıyoruz, çağ internet çağı olduğu için insanlar gelmekten ziyade güvenilir olan yerlerden sipariş vermeyi tercih ediyorlar. Müşteri işi kaliteli yapanlarla iletişime geçiyor. Biz sipariş ve güvenilirlik konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. İnci çiçek firması olarak hem kaliteyi ön planda tutuyoruz, hem de müşterimize çok önem veriyoruz bu şekilde gittiğimiz sürece de sıkıntımız olmuyor. Müşteriye fiyat konusunda da çok yardımcı oluyoruz, gelen müşterilerimiz bilir. Elimizden geleni yapıyoruz ama ekonomik sıkıntılar olduğu için bazı ürünlerde çok indirim yapamıyoruz“ diyerek çiçek fiyatlarında çok oynama yapmadıklarını vurguladı.

her-mevsimin-kendine-ozgu-bir-cicegi-var-5.jpg

KADINLARI MUTLU ETMEK ZOR DEĞİL

Çiçek buketlerinin 600 TL’den başladığını belirten İzmir, “Bazı çiçekler Hollanda ve Kenya’dan geliyor fiyatları Euro bazında olduğu için ne kadar yardımcı olabilirsek oluyoruz. İnsanların yüzünü güldürebilmek ve mutlu edebilmek için kriz zamanında müşteri memnuniyetini önemsiyoruz.

her-mevsimin-kendine-ozgu-bir-cicegi-var-6.jpg

Çiçek buketleri 600 TL’den başlıyor, yaptırılacak ürünlere, büyüklüğüne ve adedine göre fiyatları değişiyor. Laleler, güller, sümbüller, anastasialar, renki lisyantusler, şebboylar ve kazablankalarda farklı farklı fiyatlar olduğu için ürün seçimini tamamen müşteriye bırakıyoruz. Kadınlar küçük sürprizlerle mutlu olabilirler, çok büyük hediyeler beklemezler. Küçük şeylerle de mutlu olabildikleri için çiçeğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Başka sürprizlerde kişinin bütçesine göre tercih edilebilir. Kadınları mutlu etmek aslında zor değil. Bir gülle de mutlu oluyorlar, yüz gülle de mutlu oluyorlar. Burada önemli olan ince düşünce geri kalanı bizde her türlü çiçeği istenildiği gibi hazırlarız“ dedi.

Etiketler :