Konya’nın başkan adayları yarın açıklanıyor mu?

Yerel seçimler için geri sayım başlarken AK Parti'de Konya için ilçelerde yarışacak başkan adayları da belli oluyor. AK Parti’nin Konya’daki ilçe belediye başkan adaylarının Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ‘Aday Tanıtım Toplantısı’ ile tanıtılması bekleniyor.
Konya’nın başkan adayları yarın açıklanıyor mu?

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine geri sayım başlarken AK Parti'de Konya için ilçelerde yarışacak başkan adayları da belli oluyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından büyükşehirlerin ve illerin belediye başkan adayları açıklanırken AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Uğur İbrahim Altay olmuştu. AK Parti’nin Konya’daki ilçe belediye başkanı adaylarının ise yarın (2 Şubat Cuma) açıklanması bekleniyor. Listelerde sürpriz isimlerin yer alacağı da konuşuluyor.

‘BELEDİYE BAŞKANLARI ADAY TANITIM TOPLANTISI’ DÜZENLENECEK

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın tüm ilçelerde yaptırdığı anketler ve kamuoyu yoklamalarıyla uzun soluklu bir süreç yürüttüğü bilinirken, mevcut belediye başkanlarının durumunu da bu kamuoyu yoklamalarının belirlendiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre bazı ilçelerde sürprizler yaşanacak. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’ ile Konya’nın ilçelerinin belediye başkanı adayları netleşmiş olacak.

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :