Konya’nın en kapsamlı alışveriş festivali ‘Perlafest’ başladı

Perla Medya tarafından düzenlenen ve ‘Konya’nın en kapsamlı alışveriş ve yaşam festivali’ sloganıyla başlatılan ‘Perlafest’, Bayır Diamond Hotel’de ziyaretçilere kapısını açtı. 3 gün sürecek festival, sabah 10.00 ila akşam 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Konya’nın en kapsamlı alışveriş festivali ‘Perlafest’ başladı

Konya’da bir ilki gerçekleştirdiklerini ve tüm vatandaşları festivallerine, uygun fiyatlarla alışverişe davet ettiklerini belirten Perla Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gediz, “Konya’nın en kapsamlı alışveriş ve yaşam festivalini düzenliyoruz. Konya’da ilk kez böyle bir organizasyon yapılıyor. Bunu gerçekleştirdiğimiz için de ayrıca mutluyuz. Burada birbirinden değerli yaklaşık 20 farklı sektörden onlarca firma mevcut. Özellikle giyim, takı, aksesuar, çanta gibi ürünlerde hanımlara hitap eden çok gözde firmalar bulunmaktadır. Özel ürünler yapan güzellik merkezleri, Konyaspor ürünlerinin satıldığı Konyastore, sanat merkezleri, turizm firmaları, parfüm firmaları vb. kategorilerinde onlarca firma burada stantlarını açtılar ve çok uygun fiyatlarla ürünlerini satıyorlar. Ayrıca bahçede de gıda üzerine firmalar yiyecek ve içeceklerini yine festivalimiz kapsamında sergiliyorlar. Buradaki amacımız,  firmalarımızla Konyalı vatandaşlarımızı avantajlı fiyatlarla buluşturmaktır” ifadelerini kullandı.

sami-gediz.jpg

BİRÇOK MARKADA BÜYÜK İNDİRİM

Konya’nın öne çıkan birçok markasında festival kapsamında büyük indirimler olduğunu dile getiren Sami Gediz, “Perlafest’de 3 gün boyunca yüzde 30, yüzde 50, hatta yüzde 70’e varan indirimler mevcut. İşyerinden değil de gelip buradan almak insanlar için çok daha cazip olacaktır. Örneğin işletmede bulunan 500 TL’lik bir ürün burada 250 TL’den satılmaktadır. Bu da insanlara çok çekici gelmektedir. Festivalimiz Pazartesi günü başladı. Sabah 10.00 ila akşam 22.00 arasında 3 gün boyunca devam edecek ve Çarşamba akşam saat 22.00’de sona erecektir. Perla Medya olarak bu tür organizasyonlarımız devam edecektir. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

konya-perla-medya-perlafest-1.jpg

konya-perla-medya-perlafest-2.jpg

konya-perla-medya-perlafest-3.jpg